reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witacjcie,

dzisiejsza noc upłynęła mi pod znakiem "ujarzmiania" rogala, jest strasznie duzy:szok:, zajmuje mi pól łożka:)) no moze przesadziłam, nie mogłam znaleźć dobrej pozycji na dłuzszy czas, ale mam nadziję, że mi posłuży:tak: i sie z nim dogadam:cool2:

no tak u mnie wygladaly dwie pierwsze noce z rogalem nie mogalm znalezc sobie miejsca znim jakos jest taki wielki ale juz go ujrzmiłam hi hi:-D:-D:-D:-D

reklama
no tak u mnie wygladaly dwie pierwsze noce z rogalem nie mogalm znalezc sobie miejsca znim jakos jest taki wielki ale juz go ujrzmiłam hi hi:-D:-D:-D:-D

no własnie weszlam do drugiego pokoju a tu widzę, że mój M. juz sobie z niego użytek robi:-D, i uważa ze to super podpórka pod głowę przy ogladaniu telewizji, ciekawe komu bardziej posłuży:dry:

no własnie weszlam do drugiego pokoju a tu widzę, że mój M. juz sobie z niego użytek robi:-D, i uważa ze to super podpórka pod głowę przy ogladaniu telewizji, ciekawe komu bardziej posłuży:dry:
no moj caly pierwszy dzien od rana jak tylko przyszedł tez ogladal na nim telewizje i mówi ze wygodny he he:tak::tak::tak:ale na noc mu zabrałam i si enie wyspałam hihi:-D:-D:-D

oki ja zmykam do kuchni cos przekasic bo glodna jestem zycze Wam miłego dnia buzka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie szybciutko, uciekam zaraz na zakupy, ale nie mozna oczywiscie zaczac dnia bez przywitania sie na forum :-D

gosiagro hihi moj maz tez w fotelu z rogalem lubi siedziec, niech sobie pouzywa a co tam :-)
andzia s bardzo sie ciesze ze wszystko juz dobrze i ze lozysko sie tez przemiescilo, to przodujace podobno moze przysporzyc stresu..:tak:

oj widze ze dzis same pysznosci u was na obiad, ja bede piekla placek z owocami musze tylko wymyslic czy gruszki, jablka czy mrozone truskawki :confused:;-)

Cześć dziewczyny :-)

Dawno się nie oddzywałam ale mino tego że już prawie od miesiąca jestem na zwolnieniu to jakoś na nic nie mam czasu. Po nowym roku wybralismy się z mężem na kilka dni w góry (takie wcześniejsze wakacje bo w lato raczej z maluszkiem nie da rady :-) ).

Próbowałam was nadrobić ale nie dam rady:-(
Wszystkim gratujuję pomyslich wizyt, ciesze się żę z maleństwami wszytsko dobrze.

Zdec - doczytałam że jesteś obecnie w szpitalu. Mam nadzieję że po jutrzejszym USG wyjdziesz szczęsliwa, spokojna i weekendzik spędzisz już z mężulkiem w domku.

Ja mam termin na 25 czerwca więc jest to mój 17 tydzień ale juz od tygodnia czułam takie bulgotki w brzuszku a dwa dni temu poczułam 3 kopniaczki (zastanawiam sie czy to napewno to bo wydaje mi się że troszkę za wcześnie zwłaszca że to piewsze dziecko, ale może dlatego że jeste bardzo szczupła).

Jutro mam wizytę z USG- juz się nie mogedoczekac :-)

Ja dziś robię naleśniki po meksykańsku- odkąd jestem na zwolnieniu to sobie dogadzam kulinarnie.

A jesli chodzi o teściów to mam tylko teściową z którą mieszkaliśmy tylko miesiąc jak remontowaliśmy swoje mieszkanie (to był koszmar- naszczeście to był tylko miesiąc). Mamy małe mieszkanko (40 m2) ale najważniesze że swoje i nie musimy z nią mieszkać

Ale się rozpisałam.... więc juz kończę.
Miłego dzionka

Czy ktoś chodzi na aerobik dla kobiet w ciąży bo zastanawiam sie czy sie zapisać ???

Jutro mam wizytę z USG- juz się nie mogedoczekac :-)

Ja dziś robię naleśniki po meksykańsku- odkąd jestem na zwolnieniu to sobie dogadzam kulinarnie.

Czy ktoś chodzi na aerobik dla kobiet w ciąży bo zastanawiam sie czy sie zapisać ???

powodzenia na wizycie:-)

podziel się z kolezankami jak te naleśniki się robi, bo nazwa ciekawa
Niestety w takie mieścinie jak Świnoujście nie ma aerobiku dla cieżarnych :( a chętniebym skorzystała

reklama
powodzenia na wizycie:-)

podziel się z kolezankami jak te naleśniki się robi, bo nazwa ciekawa
Niestety w takie mieścinie jak Świnoujście nie ma aerobiku dla cieżarnych :( a chętniebym skorzystała

Mięsko mielone, pieczarki, ciebulka, czerwona fasolka z puszki, papryka konserwowa. Wszystko smażę (mięsko osobno) i doprawiem przecierem pomidorowym i oczywiscie przyprawy (ja robię tak na ostro).
A naleśniki to standardowo. Penwie są rożne przepisy ale ja kiedys znalazłam taki i naprwadę są smaczne:-)

U mie w Toruniu jest aerobik i to 5 min od domku więc chce się zapisać

Do góry