reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

A tak a'propos płci to przypomniał mi się wątek chińskiego kalendarza. Są tacy co twierdzą że w ich rodzinach sprawdza się w 100%. A jak jest u Was? Czy u tych z Was które znają już płeć albo mają już pociechy ten kalendarz tez się sprawdza?
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski

U mnie wychodzi niby dziewuszka :-) Ciekawe czy się potwierdzi? :confused: Bo bardziej czuję się na chłopca i nawet tak jakoś zwracam się do maleństwa w formie męskiej, ale może własnie wytnie mi psikusa i nie doszukam się siusiaka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
askut ja też chodziłam z moim tatą i starszym bratem na mecze i było bardzo fajnie:-):-) a tak wogóle to bardzo mi się podoba podpis pod Twoim suwaczkiem szczególnie pierwsze zdanie i czekam niecierpliwie,aż pod moim tez to będzie napisane :-):-)

Dziekuję wszystkim za przywitanie - jak miło:)

Lecja witaj, tez Toronto?:-) Ja rowniez :tak: Ktory rocznik, moze chodzilysmy razem do szkoly?:-p Zagladaj czesto!
Latek już nieco sobie liczę - w tym roku aż strach pomyśleć będzie 33 więc chciał nie chciał wychodzi rocznik 77. A Ty?

A co do płci - mam kilka ciężarnych dziewczyn w otoczeniu i tu zdecydowanie przeważają spodziewani chłopcy. Już niemalże miałam przekonanie, ze teraz to tylko się chłopcy na świat szykują. Dobrze, że tak jednak nie jest :)

I ja się witam.
Zdec przede wszystkim nie denerwuj się (wiem że łatwo mówić, ale to szkodzi maleńkiej :-D). Gratuluje córeczki i niech się zdrowo rozwija i nie płata mamusi figlów ;-)

Witam nowe czerwcówki :-D

My jutro mamy wizytę i mam nadzieję, że dowiemy się kto rozrabia w moim brzuchu :-D
Dzisiaj już opadam z sił ostatni tydzień był pełen wrażeń i stresów, mam nadzieję że w weekend odpocznę i nadrobię zaległości na forum :tak:;-)
tymczasem uciekam w końcu coś zjeść i wypić ciepłą herbatkę.
pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna.

A tak a'propos płci to przypomniał mi się wątek chińskiego kalendarza. Są tacy co twierdzą że w ich rodzinach sprawdza się w 100%. A jak jest u Was? :-D
U mnie wychodzi chlopiec :-D A wiec zobaczymy co sie z tego wykluje ;-)

Latek już nieco sobie liczę - w tym roku aż strach pomyśleć będzie 33 więc chciał nie chciał wychodzi rocznik 77. A Ty?
Oj to jak juz to chodzilas z moim bratem, ja jestem z '80:blink:

koriander to ty jeszcze nie znasz płci dzidziusia? też ostatnio o tym chińskim kalendarzu myślałam czy sprawdza się czy nie. U mnie wychodzi dziewczynka i chciała bym żeby się to sprawdziło ale jak bedzie zobaczymy.

reklama
Do góry