Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba wszystkie poszłyście podrzemać, bo taka tu cisza zapanowała:-)![]()

moze to też dlatego,że śpię do10-11, a nie jakwcześniej 6:30:-) i nie potrzebuję popołudniowego snuCześć dziewczyny,
Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:--( Trochę mi smutno... No ale trudno...

Cześć dziewczyny,
Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:--( Trochę mi smutno... No ale trudno...
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz racjęEgzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden![]()

Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz rację
Dziewczyny trochę mnie tylko niepokoi brak ruchów?
Bo czytałam że macie mocno odczuwalne, a ja prawie w ogóle...
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz rację
Dziewczyny trochę mnie tylko niepokoi brak ruchów?
Bo czytałam że macie mocno odczuwalne, a ja prawie w ogóle...