reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

ja dziewczynki uciekam na razie, zrobię sobie jeszcze herbatkę z cytrynką i może położe się na chwilkę, nie wiem czy jeszcze uda mi się dzisiaj zaglądnąć wiec powodzenia na wizytach bo z tego co pamiętam ktoś miał mieć dzisiaj

ach i witam oczywiście kolejną nową mamę:-) ale będzie wysyp dzieciaczków tego lata

reklama
Jestem już tak przyzwyczajona do tego nicku że nie wiedziałam że może wydawać się dziwny :-).
A historia jego wywodzi się jeszcze z czasów licealnych i fascynacji mitologią. Nie wiem dlaczego akurat moją faworytą była Nemezis. :-D
A przydomek aki musiałam dodać bo jak zakładałam kiedyś gdzieś konto to już jedna nemeziz był i musiałam coś wykombinować (aki od tyłu IKA - a tak wołała na mnie moja mam).

Jestem już tak przyzwyczajona do tego nicku że nie wiedziałam że może wydawać się dziwny :-).
A historia jego wywodzi się jeszcze z czasów licealnych i fascynacji mitologią. Nie wiem dlaczego akurat moją faworytą była Nemezis. :-D
A przydomek aki musiałam dodać bo jak zakładałam kiedyś gdzieś konto to już jedna nemeziz był i musiałam coś wykombinować (aki od tyłu IKA - a tak wołała na mnie moja mam).

Tak z ciekawości jak się nazywasz?
Skoro mama na Ciebie wołała IKA, to nazywasz się Nikola??
Co do lodów to mówicie kiedy i już jestem:)
Tylko proponowałabym termin bardziej popołudniowy (obawiam się kontroli z ZUS:p)

Witam wszystkie przyszłe mamusie... :)

Nie wiem dlaczego ale dopiero teraz wpadłam na pomysł że istnieje takie forum jak Wasze i jak najszybciej postanowiłam do Was dołączyć.
Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale jak przejrzałam historię forum (oczywiście nie całą bo tego się chyba nie da zrobić) poczułam niesamowitą wieź z Wami. Jak to miło, że ktoś podobnie odczuwa jak ja :) (Moi znajomi - większości jeszcze bez dzieci- mają dosyć mojego gadania o codziennych nowych doznaniach związanych z ciążą).
A teraz trochę o mnie :)
W stanie błogosławionym jestem po raz pierwszy :). Nareszcie bo o dzidzię staraliśmy się od 4 lat (powodem była endometrioza)ale w końcu się udało i mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Termin mam na 11 czerwca, z USG wiem że będzie chłopak i nawet dość szybko się o tym dowiedzieliśmy bo już w trzecim miesiącu (młody do wstydliwych należeć nie będzie bo od samego początku się ze wszystkim afiszuje :) )

Jeszcze raz wszystkie przyszłe mamusie pozdrawiam i mam nadzieję że zintegruję się z Waszym gronem :).

Witamy....

Kochane ja właśnie po wizycie...Z dzidzia wszystko idealnie i to najważniejsza dla mnie wiadomość.....Rozwija się prawidłowo i jak zwykle była niezwykle ruchliwa....i to było powodem że nie dowiedziałam się dziś na 100% czy będzie synuś czy córeczka.....Pani doktor jak w końcu na dosłownie sekundke zajrzała między nózki ( bo zaraz mój maluszek zasłonił sie:zawstydzona/y:) stwierdziła że raczej nic nie dynda mojej dzidzi ale pewnosći nie ma.....:-DNo nic ...to nieważne , najważniejsze że wszystko jest dobrze i że mój maluszek to żywiołowy szkrabek......i tym sprawił swojej mamusi najcudowniejszy prezent imieninowy o jakim mogłam marzyć....:biggrin2:

Nadal jestem w Polsce i to ciągle w ruchu ....nie mam na nic czasu , nawet żeby Was poczyać....ale wiem od mojego P. że mamy już internet w domku więc jak tylko wróce do Anglii postaram się Was nadrobić....choć bedzie to bardzo trudne...
A teraz znów zmykam idę za godzinkę z siostra do kina....wieki juz nie byłam i cieszę się jak dziecko.....:-D
Ściskam Was mocno, wszystki które miały wiztyty i też otrzymały dobre wieści gratuluję....resztę, która czeka na swoje wizyty życzę samych dobrych wieści i niezwykle wzruszających emocji....:biggrin2:

Witamy....

Kochane ja właśnie po wizycie...Z dzidzia wszystko idealnie i to najważniejsza dla mnie wiadomość.....Rozwija się prawidłowo i jak zwykle była niezwykle ruchliwa....i to było powodem że nie dowiedziałam się dziś na 100% czy będzie synuś czy córeczka.....Pani doktor jak w końcu na dosłownie sekundke zajrzała między nózki ( bo zaraz mój maluszek zasłonił sie:zawstydzona/y:) stwierdziła że raczej nic nie dynda mojej dzidzi ale pewnosći nie ma.....:-DNo nic ...to nieważne , najważniejsze że wszystko jest dobrze i że mój maluszek to żywiołowy szkrabek......i tym sprawił swojej mamusi najcudowniejszy prezent imieninowy o jakim mogłam marzyć....:biggrin2:

Nadal jestem w Polsce i to ciągle w ruchu ....nie mam na nic czasu , nawet żeby Was poczyać....ale wiem od mojego P. że mamy już internet w domku więc jak tylko wróce do Anglii postaram się Was nadrobić....choć bedzie to bardzo trudne...
A teraz znów zmykam idę za godzinkę z siostra do kina....wieki juz nie byłam i cieszę się jak dziecko.....:-D
Ściskam Was mocno, wszystki które miały wiztyty i też otrzymały dobre wieści gratuluję....resztę, która czeka na swoje wizyty życzę samych dobrych wieści i niezwykle wzruszających emocji....:biggrin2:
A sprawdziło Ci wg kalendarza chińskiego??

reklama
Do góry