Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane, ja mam pytanie z innej beczki ....
Chciałam zmienić suwaczek i nie wiem jak usunąć ten stary ... bo nowy już mam ... pomóżcie ....
Kochane, ja mam pytanie z innej beczki ....
Chciałam zmienić suwaczek i nie wiem jak usunąć ten stary ... bo nowy już mam ... pomóżcie ....
Dzięki, udało się!
Co ja bym bez Was zrobiła ....

my też narazie niczego nie kupujemy, mam kilka ubranek po Wiktorii i napewno wybiore coś dla synka bo nigdy nie kupowałam typowo dziewczecych tylko takie uniwersalne kolory (przynajmniej te najmniejsze). Łożeczko pewnie kupimy w maju a wózek pewnie jak się mały urodzi. tak samo miałam przy pierwszej ciązy - lóżeczko kupilismy 2 tyg przed porodem a wózek tydzień po. Wszystko jest teraz w sklepach, wcześniej mieliśmy wybrane, więc jakby nawet mały się pośpieszył to mąż podjedzie do sklepu i kupi to co bedziemy mieli wybrane:-)
Zresztą jak to mój facet mówi "jeszcze nie wiem jak ale na pewno sobie poradzimy" i ja się tego trzymam :-)

Ja jestem już po wizycie.Z dzidziami chyba ok, nie miałam usg...
I tak sie pokłóciłam z mama że poszłam tam ze złami w oczach.A jak przyjechałam do domu to już nie wytrzymałam i wybuchłam płaczem(do tej pory nie mogę się uspokoić...)....Po prostu aż mnie ze złości telepie...Ale nie dam rady teraz o tym pisać...

OOOoooooo takich pytań nie zadawaj:-):-):-)![]()
Ja jestem już po wizycie.Z dzidziami chyba ok, nie miałam usg...
I tak sie pokłóciłam z mama że poszłam tam ze złami w oczach.A jak przyjechałam do domu to już nie wytrzymałam i wybuchłam płaczem(do tej pory nie mogę się uspokoić...)....Po prostu aż mnie ze złości telepie...Ale nie dam rady teraz o tym pisać...