Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponieważ do gina mam wizytę dopiero na 4 listopada, to na poniedziałek umówiłam się do mojego domowego. Zobaczymy co powie. Na razie wmawiam sobie że nic a nic się nie denerwuję :-)
Tak tak ;-) też to znam, zamiast robić co do mnie należy to siedzę na forum nałogowo !Ech, a ja wpadłam w jakiś nałóg z tym forum i w ogóle z wyszukiwaniem info o ciąży. Muszę chyba przystopować, bo zapomnę o innych aspektach życia.
ja w uk mam prowadzona 2 ciaze
na 1 spotkaniu robi testy paskowe-test ciazowy,cukier itp,nie wypytywal mnie o zadne choroby,dopiero przy 2 wizycie z midwife to robia.Ja mam w poniedzialek wizyte z midwife w szpitalu w ktorym bede rodzila chelsea&westminster i tam juz mam wizyty do konca ciazy.Moze ja jestem inaczej traktowana bo 2 poprzednie ciaze na podtrzymaniu i mialam b wysokie cisnienie,ale rodzialm w tym szpitalu poprzednie dziecko i bylam bardzo zadowolona z opieki wiec go polecam![]()
.U mnie troche to inaczej wygladalo z Dominikiem.Najpierw poinformowalam lekarza ze jestem w ciazy i on wlasnie umowil mnie z polozna.Pierwsza wizyte mialam u siebie w domu i dopiero wtedy polozna wypytala o historie choroby.nastepne wizyty mialam w klinice a nie w szpitalu jak ty.Za kazdym razem polozna sprawdzala bicie serduszka,poziom cukru,ciesnienie i mierzyla brzuszek
Zobaczymy jak tym razem bedzie.Teraz na dzien dobry zanim poszlam do lekarza musialam dodatkowo dac im mocz na potwierdzenie ciazy.Takze na dziesiejszej wizycie u lekarza wypytal mnie o historie.Zastanawiam sie tylko po co mnie pytal jak wszystko w komputerze mial
Zauwazylam jednak ze wszystko zapisywal na karcie dla poloznej
Mam tylko nadzieje ze nie bede musiala znowu opowiadac histori choroby poloznej bo troche tego mam
Ale sie rozpisalam

Dziewczyny z UK a czy tlumacz przysluguje ??
moj angielski jest dobry ale kurcze nie na tyle zebym perfect mogla wytlumaczyc ...
Na pierwszej wizycie u lekarza powiedz ze chcesz tlumacza jezeli nie czujesz sie pewnie
.Moja kolezanka ktora zero po angielsku na kazdej wizycie z polozna i roznymi wizytami w szpitalu miala tlumacza,wiec nie masz sie co martwic.Zawsze to lepiej jak ci wytlumacza a zwlaszcza jak beda ci proponowac rozne badania itp.
ściskam was wszystkie razem i każda z osobna;-)
cały czas jeszcze;-) bo 31 urodziny mam "dopiero" we wtorek 27.10 ;-) i tego dnia idę po raz pierwszy do gina.... Pewnie niczego się nie dowiem, bo to lekarz z luxmedu, wiec zanim dostanę skierowanie na badanie krewi, na usg to dużo wody w Wiśle upłynie ....;-)Dopisuje się :-):-):-) ja tez siedze nałogowo tak forum , albo wyszukuje czegos na internecie :-):-)Tak tak ;-) też to znam, zamiast robić co do mnie należy to siedzę na forum nałogowo !
Dla oderwania się od czytelnictwa komputerowego polecam książkę Leszka Talko "Dziecko dla odważnych" - nie jest to typowy poradnik, rady są ukryte w treści opowiadań, można się uśmiać do łez z perypetii bohaterów :-) /pierwotnie były to felietony w miesięczniku Dziecko/