reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

A i zapytać jeszcze miałam a zawsze zapomnę...czy macie jakiś przepis na ciasteczka do których się dodaje płatki kukurydziane (takie zwykłe na mleko)???:confused: Teściowa dała tego moim dzieciom masę, a one nie jedzą:no:wyrzucić szkoda

reklama
słuchajcie odezwała się gniesha napisała post na wątku Lista Czerwcówek, tej z komentarzami, napisała,że miała skurcze i skróciła jej się szyjka dlatego musi leżeć, zresztą najlepiej same przeczytajcie

Coś dopadło mój żołądek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zdycham od rana...:no: masakra. Nie mam pojecia co się dzieje, pewnie jakiś wirus...:-(

Gosiu - stronę wczesniej pytałam się, czy Ty miałaś zły wynik po obciążeniu glukozą 50 g, ze powtarzałaś z 75g??? Pytam, bo mi wyszło po godzinie i 50g wynik 174 a z tego co poczytałam powinno być do 140 (byłam w tym dniu na czczo i glukoza na czczo w normie - 79). Wizytę u lekarza swojego mam w poniedziałek i jak na razie do poniedziałku chcę zastosowac dietę na wszelki wypadek, ale ciekawa jestem czy mam to powtórzyć z obciążeniem 75g???

witam sie ponownie zawiozłam indeks do szkoły i postanowilam ze dzisiaj nie pojde mam nadzieje ze zaliczyłam i jak cos to kolezanka mi wezmie indeks i facet mi wpisze ocenke do indeksu jesli oczywiście dadzą na karty juz bo jak sie pytalm dzisiaj to nie chca:(
ale wlasnie wrocilam do domku i to co sie dzieje na drogach w Kg to jakas maskra nawet sie nie chce z domu nigdzie wyjezdzac bo wszedzie sie człowiek zakopie jak stanie:szok::szok::szok: tak wiec do szkoły dopiero jutro jade hurrrraaa hi hi:tak:;-):-D:-D:-D

arla - ja tak sandardowo chodzę na wosk, manicure i pedicure ... ale dziś podpytam o jakieś inne zabiegi ... takie specjalne dla ciężarówek :-)

karo85 - a gdzie sie na taki dzień wybierasz?

zdec - my możemy tylko, że jakoś nie ma ochoty ;(
a przesłałabys namiar na to urządzonko? popatrzę sobie ...

ja się wybieram w Wawie do Ambasady Urody na pakiet Pamarańczowy Rytuał
;-)
a tu link:
pakiety wellness - Ambasada Urody - Warszawa

wiecie co? za 300 zł kupiłam w mathercare 10 różnych zestawów ubrań!!!! szok cenowy! i jeszcze skarpetunie, mini buciki i wogóle piękne RÓŻOWE rzeczy:-)

reklama
Do góry