reklama

Czerwiec 2010

Fajnie masz gosiu bo mój to ostatnio tylko czepiać się potrafi o wszystko

Coś Ty? Aż tak źle?

Mój miał ostatnio 2 tyg. przymusowego urlopu ze względu na pogodę:baffled:po tygodniu już mówilam żeby poszedł do pracy, bo inaczej grozi to rozwodem:sorry2:hihi:-D
A dzisiejsze jego czułości wynikają chyba z tych dodatkowych procentów:tak::shocked2:ale nawet jest zabawny hihi Na szczęście takie "wyskoki" zdarzają mu się sporadycznie i nawet wtedy ma jakieś granice, których nie przekracza:-D

reklama
Ja dziś miałam bardzo pracowity dzień i cieszę się iezmiernie że juz weekend....Dziś przed pracą wpadłam na chwilkę do H$M i znalazłam śliczne sukieneczki i bluzeczki dla mojej Poli....Nic nie kupiłam z dwóch powodów bo po pierwsze ja mam jeszcze opory przed kupowaniem ubranek dla mojego skarbeczka....a po drugie była mega kolejka a ja się spieszyłam do pracy....Ale jutro chyba wybiorę się z moim P. na zakupki i może na coś się jednak skuszę.....
6 marca jedziemy do Polski - autem - nie wiem jak zniosę tą podróż....Będę myśleć całą drogę że jedziemy po rzeczy dla Poli : wózek, łóżeczko, pościel i inne drobiazgi....i to mi pewnie pozwoli jakoś znieść te ponad 20 godzin w aucie....Wszystko dla mojej Kochanej Dziewczyneczki.....Tylko mam nadzieję , że do tej pory nie będzie śladu po śniegu w Polsce, bo my mamy tylko letnie opony więc może być niezaciekawie....

Ale to sprawa indywidualna zależna od wyników bo jak są ok to można przedawkować a to jest niebezpieczne i grozi przedwczesnym porodem tak bynajmiej wyczytałam w gazecie M jak mama

reklama
okazało się ze moj M pomimo swoich lat jest niedożałym gówniażem.W czasie16 lat małżeństwa do zeszłego roku cały czas pracowałam i to nie lekko ostatnie 2 to była kurierka więc jak na kobiete nie łatwa praca no i 13,14 godz dziennie niepowiem była z tego kasa ale postanowiliśmy że rezygnuje z tego po1 ze wprowadzilismy sie do maszego upragnionego domu dodam bez kredytu i całe szczescie po2zdecydowalismy ze sokro chcemy miec 2 dzieciątko to czas najwyższy super wszystko sie potoczylo bo mieszkamy jestem w ciąży a wychodzi na to że to mi sie zachciało no i jeszcze jestem jego utrzymanką a to jest właśnie najgorsze nie dałam rady tego znieść i się wyprowadziłam bo naszczęście jeszcze nie wynajelismy naszego mieszkania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry