eagle
Fanka BB :)
witam mamusie czerwcówkowe
mało zaglądam ostatnio ale korzystamy z pięknej pogody i słoneczka i bardzo się dotleniamy, spacerkujemy. w dzień czasu niewiele a wieczorem jak juz zasiądę przed kompem i poczytam co naskrobałyście to padam ze zmęczenia ;-)
tak na szybko i ogólnie napiszę
fantastycznie że same dobre wieści po wczorajszych i dzisiejszych wizytach, maluszki juz sie też coraz śmielej ujawniają zarówno na usg płci jak i kopniaczkami :-)
coraz więcej też mamusiek nowych przybywa, witam serdecznie wszystkie
a teraz pora załębić sie w lekturkę BB, to jest już mega uzależnienie;-)
mało zaglądam ostatnio ale korzystamy z pięknej pogody i słoneczka i bardzo się dotleniamy, spacerkujemy. w dzień czasu niewiele a wieczorem jak juz zasiądę przed kompem i poczytam co naskrobałyście to padam ze zmęczenia ;-)
tak na szybko i ogólnie napiszę
fantastycznie że same dobre wieści po wczorajszych i dzisiejszych wizytach, maluszki juz sie też coraz śmielej ujawniają zarówno na usg płci jak i kopniaczkami :-)
coraz więcej też mamusiek nowych przybywa, witam serdecznie wszystkie
a teraz pora załębić sie w lekturkę BB, to jest już mega uzależnienie;-)

więcej chyba na dziecko się nie zdecyduję
Ogólnie w tym tygodniu masę rzeczy się nagromadziło ale mam nadzieję że już będzie z górki. Nadrabiać was będę w weekend, dzisiaj już nawet nie próbuję chociaż conieco poczytałam i mniej więcej wiem co się dzieje... A z dobrych wiadomości u mnie to to że zapisałam się na wizytę do ginekologa na czwartek
i mam nadzieję że Julcia nie zamieni się w Filipka ;-)bo czekać na niego będą różowe ciuszki i sukieneczka