Ja właśnie wróciłam z kuchni z owocami i kanapkamido tego cola oczywiście na popitkę :-) ja to sie na prawdę dziwię czemu nie tyje jak wariatka, a jem co najmniej dwa razy tyle co przed ciążą
....hmmm...ja też uwielbiam colę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie wróciłam z kuchni z owocami i kanapkamido tego cola oczywiście na popitkę :-) ja to sie na prawdę dziwię czemu nie tyje jak wariatka, a jem co najmniej dwa razy tyle co przed ciążą

czy Wy już kupujecie jakieś akcesoria dla dziecka, głównie chodzi mi o ubranka; chyba jeszcze za wcześnie
poza tym nie bardzo wiem czy warto kupować rozmiar 56, czy od razu 62. To oczywiście będzie zależało od wielkości maluszka
wiem,że to może głupie pytanie ale wiele z Was jest już doświadczonych, więc warto spytać

małżonek też
aktualnie zarzeka się że nie będzie już pił
no i czemu ja mu nie wierzę

dlatego że nie wiedziałam jaka będzie dzidzia duża
trochę oczywiście tak, ale raczej rozm 62
po porodzie mąż kupował komplet do odebrania ze szpitala
a ja potem sobie dokupilam co chciałam. Nie wiem jak jest u was, ale ja bralam też pod uwage to, że krewni i znajomi przyjadą przywitac maluszka i w rezultacie nazbierało się ubranek sporo, bo każdy coś przyniósł. Poza tym nie ma co za dużo bo dzidzia szybko wyrośnie, a potem tylko żal że w coś się jej nie zdążyło ubrać hihi
ile w tym prawdy to nie wiem, ale udało mi sie colę ograniczyć z 4 litrów dziennie przed ciążą do litra w ciąży i jestem z siebie dumna

.Tak się tu naczytałam o sałatkach,ciastach i gofrach,że musiałam pobiec do kuchni i zrobić sobie kolacyjkę,bo czułam jak mi żołądek do krzyża przyrasta
.