Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
neti79 ja chodzę do Skopa na Tuwima, tam chyba tez Kipigroch przyjmuje, ale nie jestem pewna,a w zeszłym tygodniu byłam na Laziennej u Migdy na 4d
ita85- szkoda, że nie spotkamy się na fitnesie ale skoro masz skoki RR to musisz odpoczywać. Oczywiście gratuluję chłopaka!!!![]()

a dzis dalam rade rozpoznac co nieco miedzy nozkami mojego malutkiego faceta

jak dzwonilam zeby sie zarejestrowac to powiedzieli ze najlepiej okolo 22 tygodnia bo narzady jeszcze dobrze widac-zanim zebra zwapnieja-i dziecko jest juz w miare ladne
bo widzialam ale tylko zdjecia z 30tc to dzieciatko juz sliczne,typowy noworodek,ale wtedy ocena narzadow juz zdeczdowanie gorszaAle te małe są takie słodkie... pół szafy już mam![]()
;-)a wogóle to dziś byłam u lekarza.potwierdził 100%chłopaka, dał dowód w postaci zdjęcia rozchylonych nóżek z ptaszkiem.

Ja mam tez wysokie ciśnienie ale tylko w gabinecie
w domu książkowe

) mój często jeździ w delegacje, ale głównie latem i wiosną. Jednak najtrudniej nam było jak wyjechał do Francji na 4 miesiące:-(i nie wiem czy znów nas to nie czeka... ale co tam - jakoś damy radę