reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ita85- szkoda, że nie spotkamy się na fitnesie ale skoro masz skoki RR to musisz odpoczywać. Oczywiście gratuluję chłopaka!!! :-D

reklama
neti79 ja chodzę do Skopa na Tuwima, tam chyba tez Kipigroch przyjmuje, ale nie jestem pewna,a w zeszłym tygodniu byłam na Laziennej u Migdy na 4d

tak, na Tuwima też wiem ze jest. Fajnie że byłaś, teraz możesz mi powiedzieć bo tez się zastanawiałam.Jak to wygląda, daje zdjęcia,filmiki?Trzeba się zapisać dużo wcześniej i ile to kosztuje?

ita85- szkoda, że nie spotkamy się na fitnesie ale skoro masz skoki RR to musisz odpoczywać. Oczywiście gratuluję chłopaka!!! :-D

no szkoda:-(bo jak napisalas ze nie chodzisz dlugo i dorotka tez pisala ze raz byla to sie zdecydowalam,ale lekarz dzis mi nie pozwolil:-(
ze bedzie chloptulek to wiem od 4 tygodni,ale wtedy musialam uwierzyc na slowo:-p:-pa dzis dalam rade rozpoznac co nieco miedzy nozkami mojego malutkiego faceta:-p

neti79chodzi Ci o 4D, z zapisami spokojnie jak zadzwonisz to znajda jakis termin, zaplacilam 250zl, dostalam okolo 10zdjec i prawie 40minutowy film.Migda bardzo dokladnie sprawdzal serduszko, mozg, wszystkie wzmiary, tak wiec super.mysle ze mimo ceny warte to bylo:-D:-D:-D jak dzwonilam zeby sie zarejestrowac to powiedzieli ze najlepiej okolo 22 tygodnia bo narzady jeszcze dobrze widac-zanim zebra zwapnieja-i dziecko jest juz w miare ladne:tak:bo widzialam ale tylko zdjecia z 30tc to dzieciatko juz sliczne,typowy noworodek,ale wtedy ocena narzadow juz zdeczdowanie gorsza

ja też już uciekam poleżeć, niestety sama gdyż mój mężczyzna przyjedzie w przyszłym tyg:-(
czekam niecierpliwie....
dobrej nocki wszystkim:-)

reklama
A ja witam się z rana:-)

ita85 gratuluję synusia i dobrych wieści. Odpoczywaj dużo żeby to ciśnienie się unormowało szybciutko:tak: Ja mam tez wysokie ciśnienie ale tylko w gabinecie:baffled:w domu książkowe:sorry2:

neti79 kochana a gdzie ten Twój mężczyzna przebywa? (może już pisałaś a ja przegapilam:confused::zawstydzona/y:) mój często jeździ w delegacje, ale głównie latem i wiosną. Jednak najtrudniej nam było jak wyjechał do Francji na 4 miesiące:-(i nie wiem czy znów nas to nie czeka... ale co tam - jakoś damy radę:blink:

Miłego dnia życzę wszystkim.

Dziewczynom które dziś ślubują najlepsze życzenia szczęścia, miłości i wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia. Buziaki dla Was kochane.

Do góry