reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana (a raczej prawie południa). Wstałam wczesnie ale jakoś kiepsko się dziś czuję więc dopiero teraz usiadłam do komputera.

gniesha- bardzo się cieszę że wczoraj tak przebiegły badania, trzymam kciuki za dzisiejsze i myslami jestem z Tobą i ze Stasiem.

lencja- fajnie ze udalo ci się tak załatwić szkołą rodzenia (i super że jest za darmo- pieniążki możemy wykorzystać np na ciuszki dla naszych synków :-) )

neti79, czarna wiedzma, lencja- powodzonaka na dzisiejszych wizytach

Ja mam USG powłówkowe w ten piątek i zapisałam się też 20 lutego na 3D. Jeszcze kilka dni ale zaczynam mieć stresa a jednocześnie ciszę sie że znowu obejrzymy naszego szkraba:-)

reklama
Witajcie dziewczynki
od wczoraj znów mam problemy z oddychaniem :-:)-( a dodatkowo na wieczór spadło mi ciśnienie tak bardzo,że aż zemdlałam, na szczęście tylko na chwilę, ale mój mąż tak się wystraszył,że całą noc nie spał i mnie pilnował, teraz pojechał do pracy, ale już dzwonił,że niedługo przyjedzie, bo i tak się nie może skupić na pracy.
Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, bo cały czas czuje ruchy, ale i tak w razie kolejnych problemów mam się zgłosić do szpitala, polecenie mojego lekarza:-:)-(
wybaczcie,że nikomu nie odpiszę,ale po prostu nie mam siły, leże w łóżku i nie mam zamiaru dziś z niego wstawać

gniesha-cały czas myślę o WAS, trzymam kciuki

Życzę Wam miłego dnia i powodzenia na wizytach:-)

Ja w niedzielę tak się czulam... Życzę zdrówka.

Dzień dobry!
Dziumdzia - gratuluję córci i życzę, by w środę były tylko dobre wieści:-)
Kreatorka - ja też lubię Browna i Grishama, chociaż w ciązy wzięłąm sie za lekką, łatwą i przyjemną lekturę - a w niedziele pożyczyłam od koleżanki "Zmierzch"
Athena, Czarna Wiedźmo - super macie psiaki - my z moim M marzymy o długowłosym owczarku albo o szwajcarskim - tylko to juz po rozbudowie domku zakupimy - nie będzie się na czas rozbudowy meczył z nami w bloku u rodziców:eek:
Czarna Wiedźmo - mam nadzieję, że lekarz weźmie pod uwage Twoje zastrzeżenia co do tego antybiotyku - zdrówka życzę:tak:
Paulka - bardzo poważnie to wygląda - moze jednak pomęcz lekarza, by sprawdził, co to było - i życzę, by się nie powtórzyło:sorry:
Neti - powodzenia na wizycie - trzymam kciuki. Twoje rady są naprawdę bezcenne - dobrze mieć lekarza na BB;-)
Dorotka28de - a co sie dzieje? pisałas, ze źle się czujesz - coś Cię boli???

Obiecalismy znajomym, że pożyczymy Im interentu na jeden dzień, by sprawdzili, czy u Nich będzie zasięg - także dziś po południu i jutro Was nie poczytam - proszę o umiarkowaną produkcję;-)

Miłego dnia:-)

A ja nie czytałam "Zmierzchu", więc się nie wypowiem. Jestem fanką książek Robina Cook'a i nadrabiam zaległą lekturę. Obecnie czytam "Zaginiony symbol" Dona Browna. Początek zapowiada się ciekawie.
Życzę wszystkim udanego odpoczynku przy lekturze:-D
Don Brown wciąga okropnie ale jak piszecie że Zmierzch taki dobry to się wezmę zaczytanie. Do ulubionych dodadam Kinga i Mastertona taki dreszczyk emocji.Już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski żeby znów zdobyć parę książek po polsku:-)
Wszystkim wizytowiczkom- trzymam za was kciukole:tak:
Chyba też zginęłam w tłumie...

Dzień dobry!
Dorotka28de - a co sie dzieje? pisałas, ze źle się czujesz - coś Cię boli???

Obiecalismy znajomym, że pożyczymy Im interentu na jeden dzień, by sprawdzili, czy u Nich będzie zasięg - także dziś po południu i jutro Was nie poczytam - proszę o umiarkowaną produkcję;-)

Miłego dnia:-)

Tak mnie boli od pępka w górę brzuszek. W sumie wydaje mi się że to żołądek bo niestety często miałam z min problemy (nie mam naszczęscie wrzodów ale jakieś tam bakterie były). Niestety leków nie mogę wziąć więc teraz muszę sie ratowac innymi sposobami. Położyłam sobie ciepłe okłady i trochę pomaga.

Witajcie dziewczynki
od wczoraj znów mam problemy z oddychaniem :-:)-( a dodatkowo na wieczór spadło mi ciśnienie tak bardzo,że aż zemdlałam, na szczęście tylko na chwilę, ale mój mąż tak się wystraszył,że całą noc nie spał i mnie pilnował, teraz pojechał do pracy, ale już dzwonił,że niedługo przyjedzie, bo i tak się nie może skupić na pracy.
Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, bo cały czas czuje ruchy, ale i tak w razie kolejnych problemów mam się zgłosić do szpitala, polecenie mojego lekarza:-:)-(
wybaczcie,że nikomu nie odpiszę,ale po prostu nie mam siły, leże w łóżku i nie mam zamiaru dziś z niego wstawać
Może idź do innego lekarza bo to nie jest normalne, może będziesz musiała zrobić jakieś badania dodatkowe, przede wszytkim uważaj na siebie pozdrawiam ciepło:-)

Ja tez zasiadlam do kompa ze sniadankiem,ktore juz wciagnelam. normalnie juz kilka dni z rzedu,od wieczora samego marze o sniadaniu,a jem ostatnio kanapki z bialym serem i z miodem. W ogole mnie wzielo na slodkosci ostatnio:tak:
alez mialam sen!!Porod!Jechalam do polski i gdzies z trasy trafilam do szpitala,meza jakos przy mnie nie bylo,za to byla kolezanka. Bylam w szpitalu,akurat tlusty czwartek,ktory ma byc pojutrze.... Nagle bole mi przeszly,ale polozna stwierdzila,ze na pewno urodze,a mi sie tak spac chcialo,pozniej wpadlam w panike,ze przeciez on jeszcze nie przezyje,bo to za wczesnie duzo,ale mnie jakos dziwnie ludzie uspokajali...Jeju,mam nadzieje,ze sen ni ebedzie proroczy:-(
paulka82 - uwazaj na siebie!
Ja tez mam czasem problemy z sercem. nie badalam sie nigdy,ale odkad jestem w ciazy to zdarza mi sie,ze wali jak mlot i to wcale niekoniecznie kiedy jestem zmeczona,tylko tak poprostu, np budze sie z takim walacym sercem, musze wtedy usiasc,wody sie napic itp.Mam nadzieje,ze to tylko wina tego,ze o tyle wiecej krwi ma do przepompowania.
gniesha- baaardzooo 3mam kcuki, jakos mamprzeczucie,ze wszystko bedzie dobrze,NAPRAWDE!!
neti79 - nie boj sie,bedzie dobrze, przed wizytya zawsze jest odrobina niepewnoscii stresu.
Lencja - powodzenia zycze!:tak:

Sliczne macie zwierzaki dziewczyny!kocham wszystkie oprocz tych myszo czy szczuropodobnych.bleee

reklama
Do góry