Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Świetnie muszą być te jabłuszka.....Ja może jutro wyjdę w miasto i też kupię jakiś drobiazg mojemu P....Ale pewnie nie znajdę nic takiego fajnego jak te jabłkamój już dostał książkę o fotografii na walentynki a dziś znalazłam w Bomi jabłka z napisem KOCHAM CIĘ - Pani powiedziała, ze jak jabłka nabierają kolorów to oni naklejają na nie czarną folię z wycietym napisem i gotowe!
bo ja myślałam, że to jakąś farbką namalowane ...
Nie ma sprawy...wpadam!!!!!Agi78 - jak jutro zrobię to zapraszam :-)
kpi23 - fajny pomysł z tymi jabłkami!

Jak możesz wrzuć zdjątko, jestem bardzo ciekawa jak wygląda takie jabłuszkoLencja - na pewno pomysł "zdrowy" i inny niż czekoladki... dla siebie też kupiłam ...
ściskam mocno ewus i gnieshę- czekam od Was obu na dobre wieści!
Mój mąż trzy dni z rzędu gra jakieś koncerty, więc w tym roku nici z walentynek i z moich imienin- a propos- zapraszam jutro na ciacho :-)- czy któreś czerwcówkowe Kaśki jutro świętują ze mną?
:-)
mam nadzeję że odpowiednie łóżaczko szybciutko do Ciebie dotrze
więc przydałby się jakiś sprawdzony...
:-(wczoraj nie miałam już nawet siły wieczorem żeby do was zajrzeć:-(do tego dużo problemów na głowie...powoli nie daję rady
dla mnie to jakieś takie hmmm "niegodziwe" się wydaje
ale może nie mam racji??? mam szynszyle do sprzedania i pani bardzo prosi o wysyłkę, bo mówi że kurierem dotrze jeszcze tego samego dnia
ja mam pewne opory...ale wiem że ludzie tak robią
może niepotrzebnie się zastanawiam????

, męczyla mnie zgaga i nie mogłam zasnąc:-