reklama

Czerwiec 2010

reklama
mój już dostał książkę o fotografii na walentynki a dziś znalazłam w Bomi jabłka z napisem KOCHAM CIĘ - Pani powiedziała, ze jak jabłka nabierają kolorów to oni naklejają na nie czarną folię z wycietym napisem i gotowe!
bo ja myślałam, że to jakąś farbką namalowane ...
Świetnie muszą być te jabłuszka.....Ja może jutro wyjdę w miasto i też kupię jakiś drobiazg mojemu P....Ale pewnie nie znajdę nic takiego fajnego jak te jabłka

Agi78 - jak jutro zrobię to zapraszam :-)
kpi23 - fajny pomysł z tymi jabłkami!
Nie ma sprawy...wpadam!!!!!:-D:-D:-D

Ja powoli chyba kładę się do łóżeczka...Poczekam pod kołderką na mojego P. powinien niedługo być z pracki....Ja dziś jestem bardzo podekscytowana...Pola się rusza cały dzień....a i brzuszek większy niż choćby wczoraj...co mnie bardzo cieszy:tak:

Lencja - na pewno pomysł "zdrowy" i inny niż czekoladki ;) ... dla siebie też kupiłam ...
Jak możesz wrzuć zdjątko, jestem bardzo ciekawa jak wygląda takie jabłuszko :)

Agi - czekamy więc na Was :)))
Ja też mam wrażenie, ze z dnia na dzień brzuszek większy...a ja bardziej ociężała..
Wczoraj już mówiłam do męża, że czuję się ociężała jak kobieta w ciąży:-)

Wypiłam kakao bo coś zgaga się odezwała, idę pod prysznic i spać - dobrej nocy ;-)

Ostatnia edycja:
Mąż dziś wziął laptopa do pracy, a wrócił około północy, więc dopiero skończyłam Was czytać...
Gratuluję udanych wizyt, fajnie, że przybywa chłopaków dla naszych dziewczyn :tak: ściskam mocno ewus i gnieshę- czekam od Was obu na dobre wieści!
Mnie dopadło coś - gardziołło boli i cała jakaś taka słaba jestem...:baffled: Mój mąż trzy dni z rzędu gra jakieś koncerty, więc w tym roku nici z walentynek i z moich imienin- a propos- zapraszam jutro na ciacho :-)- czy któreś czerwcówkowe Kaśki jutro świętują ze mną?

Idę spać, trzymajcie się, dobranoc
iiwki też jakoś ostatnio nie było???

kajdusia wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i radości z okazji Twoich imieninek:tak::-)

Lencja dobrze że trafiłaś na "uczciwego" sprzedawcę, który wymieni łóżeczko. Masz rację skoro zamawiasz konkretną rzecz, to czemu masz się godzic na inną? W końcu to nie Twój błąd:no:mam nadzeję że odpowiednie łóżaczko szybciutko do Ciebie dotrze:tak:
Może przepis na rafaello wrzucisz????? Ja mam chyba 4 i jakoś tak każdy inny:eek:więc przydałby się jakiś sprawdzony...

Ja się ostatnio naprawdę fatalnie czuję:no::-(wczoraj nie miałam już nawet siły wieczorem żeby do was zajrzeć:-(do tego dużo problemów na głowie...powoli nie daję rady:eek:

A jeszcze chciałam zapytać o coś... Czy któraś z Was wysyłała zwierzę kurierem???:eek:dla mnie to jakieś takie hmmm "niegodziwe" się wydaje:eek:ale może nie mam racji??? mam szynszyle do sprzedania i pani bardzo prosi o wysyłkę, bo mówi że kurierem dotrze jeszcze tego samego dnia:zawstydzona/y:ja mam pewne opory...ale wiem że ludzie tak robią:sorry:może niepotrzebnie się zastanawiam????

Witam i ja z rana
kajdusia - wszystkiego naj naj naj z okazji imieniniek

Gosia*** - słyszałam że można wysłać zwierzaczka w ten sposób ale kompletnie nie wiem jak to wygląda, i czy zwierzę np. się nie męczy podczas takiej dostawy

reklama
Kajdusia - Sto Lat!!!:-D:-D
Gosiu - nie pomogę bo nigdy nie wysyłałam zwierząt kurierriem, a swoją droga to tez mi się to dziwne wydaje:szok::szok:

Ale miałam cieżką noc:szok:, męczyla mnie zgaga i nie mogłam zasnąc:-(:-( a jak juz w końcu mi sie udalo to miałam jakieś durne sny i teraz obudziłam sie taka zmęczona i w złym humorze, mam nadzieję, że szybko mi przejdzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry