a to dobre prawdziwy wysyp AmelekJak miło :-) bo my też właśnie czekamy na Amelke.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to dobre prawdziwy wysyp AmelekJak miło :-) bo my też właśnie czekamy na Amelke.

pytam z ciekwaości bo ja w 22 tyg miałam 0 stopień dojrzałości łożyska, ważne żeby po 30 tyg nie było za stare...

Chociaż ostatnio mąż jeździ do pracy (do Torunia) moim autem (ma lepsze opony on jego Omegi), a dojeżdzam do pracy autobusem z przesiadkami, ale specjalnie nie narzekam- wreszcie mam czas, żeby poczytać książkę no i mogę sklepy poodwiedzać na trasie- w tym lumpeksy w poszukiwaniu łupów dla Małgośki :-) No ale z dzieckiem do przedszkola to by mi się nie chciało...
W Polsce są proszki do prania specjalnie dla maluchów- my używaliśmy Jelpa
, nie chce mi się wierzyć, żeby u Was takich nie było,przecież maluchy mają takie delikatne dupcie 

;-)

Miłego seansu i zakupków!

- podziwiam za cierpliwość!
Ktoś coś wie?Mam takie pytanie do dziewczyn wierzących- praktykujących- czy nas na jutro obowiązuje post ścisły, czy mamy jakąś dyspensę z racji naszego stanu? Chodzi mi o te 3 posiłki w ciągu dnia- jakoś sobie nie wyobrażam- bo ja co godzinę muszę przegryźć coś małegoKtoś coś wie?
ja sie przynajmniej tego będę trzymac:-)