Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was zna się na PITach? Dostałam z ZUSu PIT-11A z błędem. Pomylili urząd skarbowy, i wpisali nie mój. I nie bardzo teraz wiem, co mam zrobić?
Właśnie doczytałam... Krakowianka tak bardzo mi przykro. Światełko dla Jagódki i dla Stasia.

już sie cieszyłam ze tydzien zapowiada sie dobrze.....:-(mój tato poszedl dziś na kolonoskopie do szpitala i po badaniu okazało sie ze ma nowotwór, guz zamyka prawie całe swiatło jelita i trzeba go natychmiast operować :-(a potem czekac na wynik pobranych probek czy jest złośliwy czy nie :-( w środe chcą go operować.......jestem zalamana pewnie dzis nie zasne, tato jest przerażony a ja nie moge mu pomóc.......modle sie żeby było dobre, on tak czeka na swoja pierwszą wnusie a ona musi sie nacieszyc dziadkiem................
już sie cieszyłam ze tydzien zapowiada sie dobrze.....:-(mój tato poszedl dziś na kolonoskopie do szpitala i po badaniu okazało sie ze ma nowotwór, guz zamyka prawie całe swiatło jelita i trzeba go natychmiast operować :-(a potem czekac na wynik pobranych probek czy jest złośliwy czy nie :-( w środe chcą go operować.......jestem zalamana pewnie dzis nie zasne, tato jest przerażony a ja nie moge mu pomóc.......modle sie żeby było dobre, on tak czeka na swoja pierwszą wnusie a ona musi sie nacieszyc dziadkiem................
... tak chciałam tam pojechać ... zależało mi żeby sobie wybrać konkretne miejsce a nie jechać tam gdzie będzie wolne ... jest co prawda jedna rezerwacja niepotwierdzona ale ... , czemu dałam się przekonać żeby tak długo czekać .... 

Super, brzmi dumnie i dostojnie
Szacuneczek 

Nieeźle!
Cudnie- gratuluję!