Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chciałam Was zapytać,tzn te które noszą okulary,czy Wam tez wzrok "poleciał" bardziej? Kurcze, miałam okulary ale nosiłam tylko do jazdy samochodem ale teraz już muszę nakładać do komp,do oglądania tv no i oczywiście bez moich brylków nie siadam za kółko:-):-)
w sobote jeszcze mnie ciocia uraczyła opowieścią o jej koleżance, która prawie całkowicie wzrok straciła
j
dziewczyny, czy Wy też już chodzicie jak kaczki?![]()
strasznie słodko to wygląda
zawsze mi się podobało jak dzielny brzuchacz maszeruje dumnie jak kaczunia 

nie będę się rozpisywać ale jak pisałam wcześniej jak już będę miała wyniki to dam znać...
.
martwię się ciągle... dodatkowo nie mogę na siebie patrzeć....wyskakują mi jakieś krostki na ciele, mam suchą skórę, beznadziejne włosy, cały czas jestem zmęczona, nic mi się nie chce, bolą mnie mogi, są jak dwa głazy, kręgosłup mi dokucza, jestem ciężka i też chodzę jak kaczka, we wszystkim wyglądam koszmarnie, jestem blada jak trup.....

O dziwo mechanicznie jest sprawny. Miły pan blacharz ma mi go zrobic do konca tygodnia, bo ja bez auta to jak bez reki. Jeszcze jeden szczegol- facetowi w ktorego wjechalam, bo bylo to z mojej winy nie stalo sie nic! Auto nawet nie drasniete! Nie znam sie na fizyce ale tak to wygląda ze cała siła uderzenia przeszla na mnie
Koszt naprawy=cena wózka 
Przed ciążą lubilam wyskoczyc na solarium raz na tydzien lub na dwa a teraz posucha. Niby kupilam sobie dobry samoopalacz, ale jakos to nie to samo