Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem po wizycie...jak zwykle długie oczekiwanie, bo wszystkie pacjentki umówione"na tę samą godzinę" ;-)Wizyta króciutka...musiałam prosić się o USG, bo tylko "normalnie" mnie dr zbadał na fotelu...na USG Helenka już tak duża, że mało już widać...np.tylko główkę i rączkę ...poprosiłam zdjęcie dla męża ;-)Posłuchaliśmy chwilkę serduszka i w sumie "wszystko Ok" i tyle...Czy Wy też macie takie wizyty w tym 25 tyg? czy teraz o USG będę musiała się prosić? (chodzę prywatnie). Zapomniałam z tego wszystkiego zapytać o wagę i wzrost...Pozdrawiam!
jeśli o usg chodzi, to ja też chodze prywatnie i mam robione tylko te zalecane
nie upominam się o więcej bo i po co? Chybab że coś byłoby nie tak (tfu tfu) to wtedy napewno bym miała robione.
jak ja to przeżyję skoro normalnie jem jeszcze ok 23
Z wypiciem będzie też ciężko, bo ja również wszystko gorzkie piję
ale uzbroję się w cytrynę i jakoś dam radę
tak myślę że dam mu coś lekkiego rano do jedzenia. Maluch wstaje o 7 a przed 9 napewno na badania nie pójdziemy
poza tym zależy czy uda mi się wyjść bez kolejki
ale w razie czego będę walczyć o prawa dziecka

"W ciążymam do Was pytanie odnośnie badań tarczycowych -przed ciążą co prawda nie miałam z tym tematem problemów, ale czy w trakcie lekarz nie powinien mi ich zlecić?

ja tez nie czesto pisze na forum ale takiej osoby nie kojarze.Ja przy dwojce ktora juz mam to mam zazwyczaj czas tylko Was podczytac,ale zawsze jestem na biezaco;-)dziewczyny dostałam przed chwilą sms-a od gnieshy:
"Cześć. Pogrzeb Stasia jest jutro o 12. Będzie pochowany w grobie rodzinnym, razem z męża tatą. Teraz dziadek się nim zaopiekuje..."
odpisałam,że będziemy się za niego modlić...
także dziewczynki zapalcie jutro świeczki dla Stasia niech ma jasną, oświetlona drogę do nieba...
dziewczyny, czy kojarzycie kogoś o nicku simmona, bo prosi mnie o dodanie do grupy, a ja nie kojarzę, żeby pisała na forum

Jak to szybko zleciało, I trymestr mi się strasznie ciągną przez świadomość że jest najniebezpieczniejszy itp. a drugi niedawno się zaczął a już koniec. Teraz III czyli już z górki
nie pozostaje mi nic innego jak tylko siedzieć, jeść, tyć i ładnie pachnieć

dziewczyny dostałam przed chwilą sms-a od gnieshy:
"Cześć. Pogrzeb Stasia jest jutro o 12. Będzie pochowany w grobie rodzinnym, razem z męża tatą. Teraz dziadek się nim zaopiekuje..."
odpisałam,że będziemy się za niego modlić...
także dziewczynki zapalcie jutro świeczki dla Stasia niech ma jasną, oświetlona drogę do nieba...
dziewczyny, czy kojarzycie kogoś o nicku simmona, bo prosi mnie o dodanie do grupy, a ja nie kojarzę, żeby pisała na forum