Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
http://www.okbaby.it/po/prodotto.php?item=onda&p=1&img=01
to link do tej wanienki którą zakupiliśmy
Norma jest do 140 mg/dl, więc przekracza nie wiele. Póki co się nie martw, pewnie czeka Cię dieta. No i trzeba będzie test powtórzyć z 75 g glukozy z tego co kojarzę.Oj i mam podniesioną glukozę...norma 106 a ja mam 148 (po tym teście z 50g obciążeniem glukozy)...mam się martwić? Dziś zadzwonię do lekarza co teraz...:-(

Dzięki dziewczyny...jutro zapisałam się na ten test z 75g...u mnie norma widnieje w przedziale 74-106... ech...
dobrze ze Niunia ma sie dobrze w brzuszku. zycze Wam miłego dnia mamuśki.och super że takie zakupy udane:-)No i kupujemy ten fortepian!!! Tak bardzo się cieszę!!! Pochwaliłam się i uciekam, bo jeszcze sporo dziś roboty przede mną, ale jutro będę z Wami od rana, bo mam wolne :-)
kochana trzymamy kciuki, będzie dobrzehej dziewczyny,
ja dzis kiepsko spałam o 5 sie obudziłam i już nie zasnełam:-( do tego boli mnie głowa:-( chyba martwie sie dzisiejszą operacja Taty.......ehh zawsze cos........pogoda za oknem dołująca a w piatek amm ostatni egzamin w sesji i nie mam siły sie uczyćdobrze ze Niunia ma sie dobrze w brzuszku. zycze Wam miłego dnia mamuśki.