ewelinka307
Fanka BB :)
5260 niezła waga startowa!
mojego męża siostra urodziła 3 miesiące temu 5000 sn a tu jeszcze więcej!
mojego męża siostra urodziła 3 miesiące temu 5000 sn a tu jeszcze więcej!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mojego męża siostra urodziła 3 miesiące temu 5000 sn a tu jeszcze więcej!Jestem po wizycie:-)
oświadczam wszem i wobec że zasilam nieliczne grono czerwcoeych ptaszeczkówNiespodzianka wyjaśniona
Będą dwa chłopaczkiJestem bardzo szczęśliwa :-)Są bardzo ruchliwi i zdrowi
:-)
Jeden jest więkrzy-Kubuś:-) i waży 474g
A mniejszy prawdopodobnie będzie Szymonkiem:-) i waży430g
czyli jak na bliźnięta bardzo ładnie mi rosną:-) Jestem z nich dumnaWymiary maja prawidłowe i wszystkie narządy są prawidłowe.Leżą jak sobie chcą...tzn jeden poprzecznie a drugi nawet ciężko określic jak
(mam wpisane położenie: dowolne
) łożysko:ściana tylna(nie wiem co to znaczy aleok..)
Mają śliczne buźki a usg robiła mi z godzinę bo tak sie kręciłyAle jest pewna ze będą dwa ptaszeczki
Całe szczęście nie zdążyłam nakupić różowych ubranek
![]()
Przepraszam ale dopiero teraz biorę się za czytanie tego co napisałyście,musiałam najpierw się pochwalić swoim dorobkiem![]()
Dlatego ja prawie w ogóle nie prasujęufff...a ja w końcu skończyłam prasowanko, o rany jak ja nie cierpię prasować![]()

właśnie zjadłam całą porcję jedzonka od chińczyka
(przed ciążą to jadłam to na 3 podejścia) coś pysznego
u mnie na usg połówkowym położenie Niny też było określone jako dowolne, może to jakiś znak?
łożysko ściana tylna też tak samo jak u mnie
gratulacje się należą oczywiścieno i ciekawe kto będzie u nas rekordzistą lub rekordzistką
![]()
Mnie by tam 3-4 kg szczęścia w zupełności satysfakcjonowało :-)
śmiejemy się z mężem że maluch w ten sposób przyzwyczaja nas do nocnego wstawania