Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak się zastanawiam czy mój mały nie jest "za mały" bo waży około 450g a niektóre bobaski już sporo ponad 500g do 1kg!!!

Witam
Jestem na maxa szczęśliwa:-):-):-):-)
Dzisiejsze Usg pokazało ze został tylko minimalny ślad do torbielku.a drugiego w ogóle nie ma:-):-):-)<jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>Mały wazy 754g.Wszystko prawidłowe.Jest juz główką na dole i najprawdopodobniej(99%)tak juz zostanie.
Dziewczyny życzę Wam wszystkim takich samych wieści.:-)

dorotka28de-miłego wypoczynku w okolicach Szczecina
(na zapas)
:-)Zycze Ci tego,bd spokojniejsza:-)

Nie wyobrazam sobie jak ta dziewczyna urodziła
Ponad 5200

Z drugiej strony,fajniusie juz, takie jakby odchowane:-)Ale ja dziękuję
Między naszymi malenstwami jest 2 tyg róznicy a to bd duzo.Mój 3 tyg temu wazył 453g czyli przybrał 300g w 3 tyg:-)Tak się zastanawiam czy mój mały nie jest "za mały" bo waży około 450g a niektóre bobaski już sporo ponad 500g do 1kg!!!
Między naszymi malenstwami jest 2 tyg róznicy a to bd duzo.Mój 3 tyg temu wazył 453g czyli przybrał 300g w 3 tyg:-)

Oj zacznie się ,zacznieNo to się trochę uspokoiłam... w sumie to teraz będą malce rosły jak na drożdżach! Lekarz mi mówił żebym się przygotowała, bo prawdziwe "bombardowanie" w brzuszku za niedługo się zacznie!!! A ja myślałam że mój maluszek już mocno kopie!!! hehe![]()