reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Bo jak siedzęwto nie mogę sie dopiąć;(

To jeżeli chcesz nadal w pasach jeździć, to pozostaje CI tylko zakupić przedłużenie.:)
Na allegro widziałam adapter do pasów używane nie są takie drogie.
Ja raczej się na to nie zdecyduję, nie mam jakoś wielkiego brzucha i pasy póki co mi nie przeszkadzają:)

Ostatnia edycja:
reklama
MUZZY Koszula kopertowa do karmienia 4 KOLORY (M) (937769491) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Znalazłam taką na allegro, chyba najmniej babcina :-) a może i nie :-)
Zresztą i tak będziemy zapatrzone na nasze maluszki :-)
masz rację. jak tak rzuciłam okiem na allegro, to te koszylki MUZZY nie wypadają tak źle w porównaniu do reszty. na pewno nie chciałabym takiej z milionem guzików, bo ciężko rozpinać, albo np. z misiami itp., bo to w ogóle nie mój styl. może to z jednej strony przesada, żeby się stroić do szpitala, ale każda z nas chciałaby się przecież wtedy czuc komfortowo we własnej koszuli nocnej ;-) poza tym, tak jak napisała chyba Olimpia72, fajnie by było, żeby to się jeszcze potem do czegoś przydało.

a co do pasów to od zeszłego tygodnia używam adaptera do pasów i jest super! jazdy bez pasów sobie nie wyobrażam. jeden wypadek wystarczył, żeby mi udowodnić, że te pasy ktoś wymyślił nie bez powodu!

No mi ta MUZZY koszulka też sie podoba i chyba bedę ja zamawiać;))) a do porodu to jakąś sobie mało używaną wezmę... mam taka jedną... ;-) wkońcu wszystkie bedziemy w takich samych koszulkach i bedziemy sie w szpitalu poznawac po nich :-D :-D ;-) któraś rodzi na żelaznej ?? ;-)

Jejku ale maleństwo sie wierci .... rozciąga, przeciąga... he he:-)

Ja mam taki zamiar. Mam nadzieje że uda mi sie dojechać bo Grójec mi się nie podoba.

No to może sie spotkamy bo mamy zblizone terminy :-D ja pierwszy raz w Grójcu rodziłam i powiem szczerze ze nie chce o tym pamiętac....:-( niestety brak słów do opieki tam... i wogóle wszystko z łaską jest robione... ehhhh
W pamięci mam drugi poród na Żelaznej ;-)

athena83/B] Ty mi pisałaś o tym ginekologu z mogielnicy?

460..jpg
sto lat, kobietki :)

tak ja...jak chcesz to poszukam numeru i nazwiska
Telefon 697-605-121
poniedziałki rejestracja od 11 do 13....przyjmuje po 13
wtorek rejestracja 12-14, przyjmuje po 15
czwartek rejestracja 12-14 przyjmuje po 14
On się nazywa Zygmunt Warzecha i to jest mogielnica ul. Dziarnowska 4 przy ośrodku zdroia

dzięki zaraz spisze i sie dowiem co i jak. Ale i tak bede chodzic juz prywatnie do Pietrzaka...

Jem sobie sałatkę :-D i dzidzia sie uspokoiła :-D

witajcie kochaniutkie, tak na początek

Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!

widać że juz się weekend skończył bo i produkcja postów wzrosła

co do tematu koszulek to uświadomiłam sobie że pasowało by kupić sobie jakiś szlafroczek, co prawda mam aki ładny ale on jest z tych cieplejszych, misiowych, raczej na zime niz na koniec czerwca
a jeśli chodzi o same koszule to odradzam wszelkiego rodzaju z rozcięciam na buście, coś w tym stylu, są całkowicie niepraktyczne i rozchodzą się a cyce wychodzą na wierzch
Koszula DO KARMIENIA z BOBASEM -dł.rękaw -M- (937060186) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA DO KARMIENIA CIĄŻOWA Italian Fashion (937029583) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam kochane kobietki. Wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!
Ja tylko na chwilkę , bo obiadek gotuje. Zaktualizowałam suwaczek i powiem Wam ,że bardzo podoba mi się ta dwójka z przodu. Coraz bliżej.
Aha. Wczoraj złożyliśmy już łóżeczko :-):-D

Do góry