Lenuszka
Mamusia Gajusi
OK dziękuję Kochanaale cisza, nie było mnie popołudniu i niewiele mam do nadrobienia
Lena na Naszych brzuszkach wsławiłam Ci linka z tą bluzką o która pytałaś(co miałam ją na zdjęciu)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OK dziękuję Kochanaale cisza, nie było mnie popołudniu i niewiele mam do nadrobienia
Lena na Naszych brzuszkach wsławiłam Ci linka z tą bluzką o która pytałaś(co miałam ją na zdjęciu)![]()

z moimi wynikami z mierzenia ciśnienia, wstępna diagnoza co do gestozy niestety póki co podtrzymana. Dostałam tabletki na obniżenie ciśnienia, za tydzień mam się pojawić z zapiskami z mierzenia.. i zobaczymy co dalej. Za tydzień pewnie też będę miała już wyniki badań więc będzie można coś więcej powiedzieć.
i tym spospobem wstałam razem z mężem o 6.

Syn waży już 1200g!
(a ja się martwiłam, że mam taki mały brzuszek ;-)) i ma nos po mamie
. Jest cudny i jak tylko uda mi się wyciąć zdjęcie z filmu, to jako dumna matka, pozwole sobie pochwalić się nim w odpowiednim wątku.Dzień dobry!
Myślalam, że w końcu się wyśpię, ale od 4 rano mój 'king-bruce-lee-karate-mistrz' daje popalići tym spospobem wstałam razem z mężem o 6.
Nie wiem czy ktoś trzymał wczoraj za nasze usg kciuki, ale jeśli tak, to bardzo dziękuję! Przydało się! Przepływy ok!!!! Wszystko prawidłowo!!!Syn waży już 1200g!
(a ja się martwiłam, że mam taki mały brzuszek ;-)) i ma nos po mamie
. Jest cudny i jak tylko uda mi się wyciąć zdjęcie z filmu, to jako dumna matka, pozwole sobie pochwalić się nim w odpowiednim wątku.
Życzę wszystkim dobrego dnia i samych fajnych wieści z wizyt.
:-)bardzo się cieszę że same dobre wiadomości masz po wizycie
oby tylko takie już były...:-):-)
po wczorajszym. A dostałam ich naprawdę sporo
mam nadzieję że wszystko z nią ok
Trzymajcie kciuki proszę
ja też będę trzymać za siebie i drugą "wizytówkę" ewelinke307
Miłego dnia brzuchatki
kiedy ta wiosna przyjdzie? Maleństwo obudziło sie dziś też raniutko bo po 5 i od tej godziny nie śpię juz... po 6 wstaliśmy z mężem a dzidzia poszła spać .... Strasznie mnie biodra i uda bolą... niewiem dlaczego. nie dzwigałam ani sie nie zmęczyłam tak bardzo wczoraj a ledwo chodzę...