Witam sie przy kawusi, jak tam smarki i gardelka?

Ja sie codziennie budze z zawalonym nosem ale w dzien jest super, zwlaszcza ze ogarnela mnie jakas obsesyjna mania i sprzatam co sie da

A to mi sie nieczesto zdarza :-)
Krakowianko, gniesha dobrze ze piszecie, ja przy kazdym waszym poscie probuje wyobrazic sobie jak my bysmy przez to przechodzili, dziekuje ze dzielicie sie swoimi uczuciami mysle ze wiel dziewczyn tutaj czerpie z waszych wypowiedzi wiele sily i madrosci. Dajcie sobie i partnerom jak najwiecej czasu i milosci by przejsc przez te trudne chwile
Olimpia niezla jestes :-) Ja przed chwila wciagnelam prawie litr koktajlu z mrozonych truskawek gdzie to sie miesci
Lencja troche mnie pocieszylas opinia twojego ginekologa, skoro tu nikomu nie gmeraja od dolu i jakos kobiety przezywaja to moze nie jest tak zle
ona..m widze ze zycie nie traktowalo cie latwo, dobrze ze sie z nami tym dzielisz, nie przejmuj sie jesli nie pamietasz wszystkich imion na forum , za jakis czas bedziesz sie w tym lapala

Widze ze twoje dzieci nosza anglojezyczne imiona, czy powodem jest Ksiaze Irlandczyk?
sloniczka witaj, napisz cos o sobie