Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytanie z zupełnie innej beczki?
Dziewczyny co myślicie o tych materacach lateksowych?
Wiem że kiedyś był gdzieś temat materaców, ale teraz się do tego dogrzebać to <olaboga>
Jakie materacyki dla dzieci kupujecie?
Wiem że kiedyś był gdzieś temat materaców, ale teraz się do tego dogrzebać to <olaboga>
Co do chrzcin to chyba wam jeszcze tego nie opowiadałam, co dwa lata temu zrobił mój obecny mężulek
Jesteśmy zaproszeni na chrzciny do jego cioci,on ma być chrzestnym dziecka, no i mówi że to córka. Więc idziemy do YES i kupiliśmy jej zawieszkę do łańcuszka, łańcuszek i kolczyki, taki prezent "na później" bardziej. Jedziemy do tego kościoła, pada pytanie księdza: "Jakie imię wybraliście dla dziecka?" Słyszę: "Adam". Ja cała bladateściowa siedzi koło mnie, pytam się jeszcze raz: "Jak?" Ona do mnie: "Adaś, a co brzydko?" Ja mówię: "Nieeeee" i po prostu ze śmiechu to prawie pod ławkę wpadłam...... Patrzę na mojego K. a ten się obraca i już też widzę że nie może ze śmiechu wytrzymać
![]()
No i ostatecznie skończyło się na tym, że trzeba było szybko pieniądze organizować![]()
\Super Gratuluje nie ma to jak na swoim aż zazdroszczę!!!! Ekstradziewczyny, nie powiedziałam Wam najważniejszego - ODEBRAŁAM KLUCZE PO WYKAŃCZANIU ... !!!!!!!!! Teraz tylko pozostało sprzątnąć i zamówić meble, które juz czekają w magazynie ... i zaraz się wprowadzamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam dziewczyny
ja również jestem czerwcóweczką,ale jakos do tej pory nie pisalam...
Mam problem (przynajmniej mi sie tak wydaje) odebralam wyniki na krzywa cukrowa i glukozy we krwi po obciazeniu 75g po 60min mam 122 (6,8) a po 120min 152 (8,5) czy to nie za dużo?? czy to oznacza ze mam cukrzyce ciazowa??? prosze powiedzcie mi bo sie bardzo denerwuje!
Dziewczyny te z 28-30tydzien ciazy - co macie juz zakupione dla maluszka?Bo niewiem czy to,ze chce juz wyposazyc sie we wszystko jest normalne.Kazdy mi mowi,ze za szybko,a mi łzy do oczu naplywaja (to chyba ten kryzys ) ...
Witam serdecznieŚledziłam was i w końcu postanowiłam dołączyć.
Mam termin na27 czerwca. I noszę w sobie bijące serduszko małego chłopca![]()