reklama

Czerwiec 2010

W opiniach można się pogubić:(:(
Jedni mówią tak, inni inaczej.... Czytałam już kilka artykułów, że niby te kokosowo-piankowe są nie dobre, bo za słabo się odkształcają, a niby dzieci nie powinny spać na twardym (chociaż tak często się mówi że powinny) I bądź tu człowieku mądry.....
Polecają te z pianki termoelastycznej i lateksu.... Masakra, i bądź tu człowieku mądry, co rzeczywiście będzie najlepsze...

reklama
co do materaca do łóżeczka to fizykoterapeuta od dzieci powiedzial mi ze najzdrowsze sa kokosowo-gryczane. niemowle spi na kokosie a jak podrasta zmienia sie na grubsza gryke.... lateks i pianka to wymysl producentow ale jak w tradycyjnyc materacach sie odksztalcaja i po jakims czasie sa do wyrzucenia....

W opiniach można się pogubić:(:(
Jedni mówią tak, inni inaczej.... Czytałam już kilka artykułów, że niby te kokosowo-piankowe są nie dobre, bo za słabo się odkształcają, a niby dzieci nie powinny spać na twardym (chociaż tak często się mówi że powinny) I bądź tu człowieku mądry.....
Polecają te z pianki termoelastycznej i lateksu.... Masakra, i bądź tu człowieku mądry, co rzeczywiście będzie najlepsze...
Kiedyś dzieci leżały na obłuczonym sianie bądx słomie i było dobrze;)A dzisiaj wymyslaja, wiadomo każdy chce dobrze dla swojego malństwa;0

Kurcze my to znowu mamy pod górke:no::no::no: mąż wrócil z kroplówki mysleliśmy ze juz ostatniej i sie dowiedział ze w poniedziałek znowu na tydzien do szpitala na trzeci kurs:-(:-(:-( kiedy to się skonczy:-(
kpi - gratuluje nowego gniazdka:-D
zdec- ja myślę o kupnie materaca kokosowo-gryczanego
liliti - fajnie, ze sie unromowało i mała pięknie w brzuszku rosnie:-)

hej dziewceta!
witajcie po swietach. moj mezus naprzynosil mi od rodzinki smakolykow tez sobie podjadam.
leki dzialaja i nie mam skurczy, ogolnie czuje sie dobrze, mała szaleje i rosnie z tyg na tydz co mnie cieszy,jutro znow usg wiec dowiemy sie ile przytyla a brzuch rosnie mi w oczach!!!
mąż pojedzie za dwa tyg do domu po wszystkie rzeczy dla Sonii, na koniec kwietnia odłaczaa mnie i najprawdopodobniej zaczne rodzic wiec musimy wszystko miec. zakupilismy wszystko w 5 miesiacu i dobrze bo teraz nie dali bysmy rady, nie wierze w zabobony ze cos za wczesnie- bzdura, u mnie ciaza byla ksiazkowa a w ciagu tyg zmienilo sie w dramat, wiec lepiej byc gotowym....

pozdroweczka i milego dzionka

bardzo sie cieszę ze skurcze ustaly i ze razem z Sonią macie się dobrze, tak sie ciesze ze za 3-4 tyg zobaczysz swoje maleństwo:)
Wam również życze miłego dnia

Gosiu- trzymam kciuki zeby to bylo już ostatni raz:) Musi być dobrze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie, widze ze ruch poswiateczny sie zaczal ;-)
Kajdusia jejku moze na nastepne swieta jakis skafander ochronny ci sprawimy :-D A te ciasta brzmia pysznie, zjadlabym sobie takiej baby..mmmm
Kpi no nareszcie, gratuluje!!! Nie ma nic przyjemniejszego niz urzadzanie mieszkanka :blink::tak:
liliti ciesze sie ze wszystko nadal ok, na poczatku maja bedziesz ja juz tulila w ramionach, niesamowite :-D
gosiu badzcie cierpliwi, trzymam bardzo mocno zacisniete kciuki zeby to juz byl ostatni raz!

Witam nowa czerwcoweczke

Dziewczyny czy czujecie czasami klucie w piersiach? Mnie od dwoch dni strasznie kluje, dzis troche przeszlo, ale bardzo nieprzyjemne uczucie. Miala ktoras z was cos podobnego? :confused::confused:

hej dziewceta!
witajcie po swietach. moj mezus naprzynosil mi od rodzinki smakolykow tez sobie podjadam.
leki dzialaja i nie mam skurczy, ogolnie czuje sie dobrze, mała szaleje i rosnie z tyg na tydz co mnie cieszy,jutro znow usg wiec dowiemy sie ile przytyla a brzuch rosnie mi w oczach!!!
mąż pojedzie za dwa tyg do domu po wszystkie rzeczy dla Sonii, na koniec kwietnia odłaczaa mnie i najprawdopodobniej zaczne rodzic wiec musimy wszystko miec. zakupilismy wszystko w 5 miesiacu i dobrze bo teraz nie dali bysmy rady, nie wierze w zabobony ze cos za wczesnie- bzdura, u mnie ciaza byla ksiazkowa a w ciagu tyg zmienilo sie w dramat, wiec lepiej byc gotowym....

pozdroweczka i milego dzionka

Super że wszystko dobrze;) Malutka na pewno wytrzyma jeszcze do końca kwietnia, a potem to już wszystko będzie super i będziesz miała swoje maleństwo przy sobie;)
Niestety w ciąży często jest tak, że wszysko jest dobrze dobrze, a tu nagle coś i jest problem....

Ja tez słyszałam, że te kokosowe są bardzo dobre;)Ja zamawiając łóżeczko będę juz miała materac;)

No i masz kochana jeden problem z głowy:):)

reklama
Dziewczynki a kupowałyscie juz termometr do sprawdzenia temperatury???Ale nie taki do wody;)

Jeszcze nie, bo tu też jest dylemat:) Ponoć najlepsze są te do uszu, bo szybko jest wynik, ale ostatnio widziałam na allegro też takie które się przystawia do czoła i już pokazuje temperaturę, wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem, bo maleństwo w czasie mierzenia temperatury może spać i się go nie obudzi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry