Liza
Fanka BB :)
Ale kręcą z tym becikowym... w ciagu tej ciąży to chyba już 3-cia zmiana
nudzi im sie ;-)
No ja już zakupiłam pampersy dla małego, oliwke, chusteczki nawilzane i leża sobie w jego póleczce :-) ubranek też mam prawie wszystkie. Wiec jak "cos" to prawie wszystko mam.
Coś "fajnego" mąż tez podobno kupił dzis dla Mikusia ale dopiero jak wróci z pracy pokaze mi :-) no ciekawa jestem co tam tatus kupił synkowi
Pogoda w sumie ładna, ale ja troszkępobyłam z dzieciakami i musiałam wrócic bo strasznie mały zaczoł walic glową w moją szyjke.... i mnie zaczelo kuc eh....
nudzi im sie ;-)No ja już zakupiłam pampersy dla małego, oliwke, chusteczki nawilzane i leża sobie w jego póleczce :-) ubranek też mam prawie wszystkie. Wiec jak "cos" to prawie wszystko mam.
Coś "fajnego" mąż tez podobno kupił dzis dla Mikusia ale dopiero jak wróci z pracy pokaze mi :-) no ciekawa jestem co tam tatus kupił synkowi

Pogoda w sumie ładna, ale ja troszkępobyłam z dzieciakami i musiałam wrócic bo strasznie mały zaczoł walic glową w moją szyjke.... i mnie zaczelo kuc eh....

juz sobie wyobrażam mojego michasia w nie ubranego:-) 
i rozstępów przy okazji całe multum... 
w sumie to chyba dobrze, bo wcześniej to głównie słodycze jadłam 
i jak tak dalej pójdzie to do końca tygodnia zdążę tylko cudem to ogarnąć 

mało, ale mam nadzieję że będzie ok. Szyjka trochę się skróciła, rozwarcie zewnętrzne takie jak było, wewnętrznego nadal nie ma uffffffffffff:-)
On powinien się zając kwestiami merytorycznymi a nie pierdółkami typu numeracja czy kursywa. Jakiś do d...ten promotor skoro nie wie na czym powinien skupić swoją uwagę