Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie tak dużo że strach się przyznać ale od miesiąca ni przybyło nic mam 122 cm
ola a z tym żelazem to skąd wiesz, że się nie wchłania? po wynikach z morfo czy w samopoczuciu też coś poznać?
tak sobie jeszcze myślę z tym przyjmowaniem do szpitala i dochodze do wniosku, że to straszna głupota :/ np. jeśli w razie jakiś niepokoi związanych z ruchami maluchów mamy alarmować, czyli zakładam na izbę przyjęć mykać gdy gin nie dostępny, to oni tak każdą od razu przyjmują na oddział :/? przecież czasem jest tak, że tylko chwilowo coś z ruchami, mały śpi czy coś..
nie czaje tego, na innych oddziałach nie ma chyba czegoś takiego że musi być przyjęcie przed zbadaniem
Zdecy chyba pytasz o mnie) Przepraszam że się nie udzielam ale kompletnie nie mam na nic czasu ... Czytam Was na bieżąco , dręczy mnie pare pytań ale kiedys odbyła sie tutaj dyskusja na temat dziewczyn które tylko wchodzą zadają pytanie i uciekają i myśla sobie że nagle wszystkie jej będą odpowiadać więc nie pytałam a naprawde czasu nie mam nawet prania zrobić. Dziękuje za zainteresowanie
Co u mnie? Dobrze chyba ... mam bardzo malutki brzuszekbęde mieć synka no i w przyszłym tygodniu dowiem się czy czeka mnie druga cesarka czy mam szanse urodzić normalnie.
Postaram się tutaj zaglądać i czasami odzywać no ale nie obiecuje ... po domku raczkuje mi 9 miesięczny Jaś
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki.
Ok dziekuję,taki komplement to dla mnie już coś:-) A ty sie kochana trzymaj!!I jak ja dałam radę to ty też musisz!!!!Bo takie kobiety jak my(przyszłe mamy )damy radę choc by sie waliło i paliło!
O kurczakito giganty jedne!!!!!Moje sreluszki żeby chociaz 2kg miały....
Kochana myślę ze sie stresujesz bo jest czas w którym kiedys przezyłas dramat...ale masz racje dmuchaj na zimno....Na pewno jest wszystko ok,ale żebyś była spokojna to lepiej to sprawdżA ja trzymam już kciuki,Natala to silna babeczka i ma jeszcze wsparcie siostry przecież więc na pewno posiedzi w brzuszku do czerwca
![]()
..i ten facet tez niczego sobie...
:-)