reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja sie polozylam zeby sie kimnac ale teściówka zaczela odkurzac jak na zlość a ma tak głośny odkurzacz ze :szok::szok::szok: i dupa z mojego spania poleżałam tylko jakas godzinke zjadłam właśnie gyrosa i nadal jestem glodna

u mnie 105cm czyli w ciagu dwóch tygodni 3 cm:szok::szok::szok:
a my dziisaj jedziemy chyba popatrzec za wózkiem jakimś bo czas leci mam kilka typów ale musimy je zobaczyc na żywo poprowadzac troche hihiih

kpi- powodzonka na wizycie

ide sie wiec szykować wszystkim wizytującym życze samych dobrych wieści. miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej

Pogoda dzis taka sobie, wiatr wieje mocno...
Rozmiar brzuszka 114cm. czyli +1cm przez 2 tyg. ;-)

gniesha trzymam kciuki!!!! Dziewczyny dobrze radza lec do gina i sie poradz, zrób bete i czekamy na wieśći... ;-)

Wizytującym życzę dobrych wiadomosci ;-)

:-D ;-) sorry ale cóż... ;-) nie ma to jak zachcianki ciażowe... Musze tez meża zmolestowac by kupil i młode ziemniaki i ogórka i koperek... ojejku... ślinka cieknie... :-D

Dziewczyny odebrałam wynik bety- 25,35 mlU/ml
Od owulacji minęło 10 dni, to mój 23 dzień cyklu...patrząc na normy niby wszystko jest w porządku... Coś innego mnie jednak niepokoi...aż żałuję że na tę betę poszłam...

Wczoraj zrobiłam 2 testy- oba były dodatnie. Ich czułość to 25 mlU/ml... Skoro wczoraj wykazały ciążę przy takiej czułości, to dziś to stężenie we krwi powinno być raczej wyższe... No i teraz się dopiero będę martwiła...

Na tej becie to się zupełnie nie znam, więc niestety nie pomogę:(
Zawsze ciążę stwierdzałam tylko na podstawie testu ciążowego....

reklama
Dziewczyny odebrałam wynik bety- 25,35 mlU/ml
Od owulacji minęło 10 dni, to mój 23 dzień cyklu...patrząc na normy niby wszystko jest w porządku... Coś innego mnie jednak niepokoi...aż żałuję że na tę betę poszłam...

Wczoraj zrobiłam 2 testy- oba były dodatnie. Ich czułość to 25 mlU/ml... Skoro wczoraj wykazały ciążę przy takiej czułości, to dziś to stężenie we krwi powinno być raczej wyższe... No i teraz się dopiero będę martwiła...

gniesha zrób następną w poniedziałek i wtedy zobaczysz czy przyrasta, bo teraz po jej poziomie to trudno coś stwierdzić jak nie ma odniesienia

Do góry