reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej,

to ja powizytowo ;)

Natalka waży 1271 gram i generalnie ma się dobrze ;). Serduszko bije prawidłowo i w ogóle wszystko na miejscu ;)

Mam tylko na granicy widełek wód płodowych więc przez kolejne 2 tygodnie mam dużo odpoczywać i pić dużo płynów. I znów wizyta i zobaczymy ... Pani Doktor nie była specjalnie przerażona więc ja też się nie denerwuję.

Jedo Bartatina. na odpowiednim wą♠tku jest wklejone zdjęcie katalogowe. Moi znajomi są z niego zadowoleni.

właśnie Jedo Bratatina chcemy zamówić ...
tylko, że niewiele sklepów ma go w ofercie ...

reklama
Co do egzaminow hmm... to ja mam u siebie od poczatku czerwca do 22 .06. i tak sie zastanawiam na ktore zdaze czy na te na poczatku,a mysle,ze tak, chciałabym wszystkie zaliczyc ,ale cos czuje,.ze mały bedzie chciał juz wyjsc ,wiec pewnie czekaja mnie poprawki w lipcu :/

Cześć Dziewczyny. Ostatnio Zdec mnie wywołała więc melduje się i będe się odzywać w miare często ... :) Nie zawsze mój syn mi da i mam czas ale postaram się ...
Na początek może coś o sobie?

Jestem Ala i jestem lipcówka 2009 ... Mam synka Jasia (9miesiecy :) - 2 lipiec 2009) no i jestem mężatką . Teraz druga dzidzia w drodze ale w sumie nie wiem czy chłopak czy dziewczynka bo raz mówią tak a raz tak :) Nastawiam się tylko na to żeby maluszek był zdrowy no i żeby poród jakoś sprawnie przebiegł. Aaaa w lipcu miałam cesarke także od samego początku mam zagrożoną ciąże ale czuje się rewelacyjnie więc nie narzekam. Jeszcze do końca nie wiem czy cesarka czy naturalny poród. Za tydzień w piątek wybieram się do szpitala w którym mam zamiar rodzić (20km od domu) i dowiem się wszystkiego dokładnie ;)) ;))
Jestem z Rybnika :) śląsk ! :)

Teraz postaram się coś napisać do Was bo czytałam Was na bieżąco tylko jakoś brakowało czasu żeby się odezwać. A więc ...

Krakowianka i Gniesha w tych strasznych dla Was chwilach też byłam z Wami myślami i zapaliłam znicze dla Waszych aniołków. Teraz życze Wam dużo spokoju no i żeby Aniołki wróciły do Was podwójnie :) zdrowe, kochane i Wasze.

Gniesha ja kompletnie na becie się nie znam ale trzymam mocno kciuki żeby fasoleczka już kiełkowała ;) a nawet 2 fasolki !! :* Trzymaj się !

Ewuś Twoją sytuacje tez śledziłam na bieżąco i na sparwie Ci kibicowałam myslami w domku. Bardzo się ciesze że między Tobą a byłym może troszke się poprawi bo to napewno duża ulga dla Ciebie a teraz przecież najważniejszy spokoj ;) i gratuluje dwóch chłopaków :)) ;)) Teraz myśle będzie już tylko lepiej ... Ty też się trzymaj dzielnie ! :)

Zdec powodzenia przy kończeniu pracy licencjackiej i na tych wszystkich egzaminach. :) Podobno w ciąży ma się lepszy i świeższy umysł :)) to dasz rade napewno! Trzymam kciuki :)

LenaDTR lekarze są beznadziejni nie przejmuj się ;) a te całe położne to już wogole głupie małpy ... ;/ Nigdy nie widzą swojej winy no ale co poradzić. Taką mamy służbe zdrowia ! :) A Tobie napewno uda się znalesć normalnego lekarza który będzie Ci wystawiał L4 do porodu :)

Emaila82 napewno nie wyglądasz jak słoń bo podobno kobiety w ciąży są pociągające :D Kreatorka Ty też nie !! Dziewczyny uszy do góry i w poniedziałek spokojnie na zakupy i pomyślcie sobie tak " Mam malucha pod serduszkiem, za chwile będe mieć męża a gdyby było ze mną tak źle to by mnie nie chciał " Napewno coś znajdziecie !! Potem koniecznie się pochwalcie. A stres pewnie macie coo ;) A to kościelne śluby czy cywilne? Przepraszam ale chyba tego już nie doczytałam. A jeszcze co do wagi to ja też ważyłam przed ciążami 54kg a teraz .... 74 kg i co ? I po porodzie mam nadzieje że schudne i tyle ! Więc nie martw się ;) Przecież jesteście dwie to też coś muscie ważyć !! :))
Rozstępy to ja też kurcze mam ... Na udach, tyłku i brzuchu i piersiach i co ? Patrze na nie i chce mi się płakac ale teraz to olewam ! :p Wezne się za siebie po porodzie wtedy będe narzekać !! :)

Cytrusik ja też uwielbiam Lenor ... Mogłabym prać i prać byle tylko czuć zapach tego płynu. A wogole w ciąży to dziwna się zrobiłam ;P Uiwlebiam zapach Cifu, Domestosu ;D ostatnio miałam ochote zjeść ziemie i co najlepsze daaaaalej mam :p :) chyba pójde na dwór i będe jeść ziemie z pola ... Albo z kwiatków będe wyjadać :D

Kpi23 to gratuluje udanej wizyty :))

Dobrze dziewczyny na bieżąco odpisałam i mam nadzieje że żadna z Wass sie nie obrazi że się tak wtrąciłam. A któraś pisała o zdradzie męża i dzisiaj miała się z nim spotkać? Hmmm ciekawe co u niej ... Mnie też mąż zdradził ... Miesiąc po porodzie ale to bardzo ciężki temat dla mnie :(

Witam sie ponownie wieczorkiem, zamówiliśmy wózek jestem zadowolona:-):-):-) wiec ostatni najdroższy zakup juz zalatwiony i pozostaje dokupic reszte *******ek i po prostu czekac na ksieżniczkę;-);-);-)

gniesha- ja na becie sie nie znam:-:)-:)-( ale życze z całego serduszka żeby to Aniołek wócił;-);-);-);-)

kpi- gratuluje wizyty,super ze u maleństwa wszystko oki

ja mam taką zgagę ze masakra nie daje rady juz:szok::szok:

chyba ide sie wykąpac i do łozka oczy to az mnie szczypia ze zmęczenia:)
śle buziaczki i życze spokojnej nocki każdej

witam kochane,
Ja po wizycie...miałam włączone na chwilę usg, tylko bez mierzenia bąbelka...u maleńkiej wszystko dobrze, serduszko bije miarowo;-)
szyjka już nie jest miękka i się nie skraca...mogę odstawić luteinę....za to z cukrami lipa...niestety ginka podjęła decyzję o włączeniu insuliny ponieważ mam wysokie cukry naczczo ( z samego rana) także w poniedziałek znów muszę się stawić w szpitalu na Karowej i będę się kuła zastrzykami w udo..;-( no ale czego się nie robi dla dzidzi...
dla pocieszenia dostałam kilka fotek z naszej sesji także chwalę się..:

IMG_2758.jpgIMG_2767.jpgIMG_2782.jpgIMG_2699.jpgIMG_2799.jpgIMG_2844.jpg

reklama
Do góry