Kasiek1983
Fanka BB :)
Czy jak się Wasz maluszek wierci w brzuszku to odczuwacie ból? Ja mam wrażenie że mi zaraz brzuch pęknie i mały sobie wyjdzie... hehe, ale nie jest to przyjemne... aż się płakać niekiedy chce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy jak się Wasz maluszek wierci w brzuszku to odczuwacie ból? Ja mam wrażenie że mi zaraz brzuch pęknie i mały sobie wyjdzie... hehe, ale nie jest to przyjemne... aż się płakać niekiedy chce
Oj to nie, zastrzykowi tez powiem stanowcze nieGryzka,ja po zastrzyku próbowałam zajść w ciążę ok 1.5 roku :-(
Ale strasznie tyłam po nim zresztą tak samo jak i po tabletkach.
Hy hyU mnie tez seks jakos nie pomogl, ale przynajmniej mezowi poprawiłam humor![]()
Spanikowałam, zaczęłam mieć jakieś pojedyńcze skurcze, czuję jakby mi mała napierała w dół, więc poszłam do domu, bo bałam się że mi "chlusną" wody w pracy, tak mnie wczoraj wystraszyłyście;-)
Zaraz się przejdę do apteki jeszcze, żeby odebrać zamówione kosmetyki dla maluszka.
Z tego wszystkiego w końcu wziąłam się za pranie drugiej zmiany pościeli, zaraz też zacznę wyparzać smoczki i butelki;-)
Mam również jeszcze jedno pytanie odnośnie tego paciorkowca.
Czy jak się ma tego paciorkowca, to zostaje się po porodzie dłużej w szpitalu?
odnosnie paciorkowca to nic nie słyszałam żeby byc dłużej przez to w szpitalu, ja tez mam dodatni i wiem tylko tyle że podczas porodu mam dostać jakiś antybiotyk osłaniający.lena ty jesteś specjalistka od szpitala w Trzebnicy;-)
Powiedz mi czy za poród rodzinny się płaci? I ile jest sal do porodów rodzinnych?