właśnie czytałam mam nadzieję że bedzie wszystko oko kurde czytałyscie smsa od ewus - zaraz cesarke bedzie miałano niezle biedactwo no , trzymac mamy kciuki kobity,zeby szybko jej poszlo i bezbolesnie &&&&&&&
a ona sama szybko dojdzie do pełni sił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie czytałam mam nadzieję że bedzie wszystko oko kurde czytałyscie smsa od ewus - zaraz cesarke bedzie miałano niezle biedactwo no , trzymac mamy kciuki kobity,zeby szybko jej poszlo i bezbolesnie &&&&&&&
a co to takiego wódka?;-)nigdy nie przepadalam za piwem,za gorzkie jest i jakos tak smierdzi) ale wodka,najlepiej czysta jak najbardziej
ewela -czytalam,boje sie o nia bardziej niz o siebie sama

a co to takiego wódka?;-)
szczerze mówiąc ja już nie pamiętam jak smakuje
najpierw jedna ciąża, później karmienie, w sumie może 2 miesiące przerwy ale nie było jakoś okazji do oblewania i znów ciąża![]()

Będę musiała szybko podjąć jakąś decyzję, ale najpierw niech się malutka urodzi...
Mam nadal mocne postanowienie, że nie wrócę do palenia, ale do piwka to taaak mi będzie tęskno....
poczekamy, zobaczymy...
A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:
Karis78 , scorpioniczka, emalia82, agast22, zyraffka, neti79, lencja, asencja, Olimpia72, katarzynajanicka, kajdusia, ewelinmariusz, cobra18, LenaDTR, AniaCh83, iza_tcz, _avena_, czarna_wiedzma, Milka26, Ola_Fasola, Agi_78, dorotka28de, ewela28, zdec, ewelinka307, magdalena79, kpi23, gryzka, stellaDODO, kasiek1983, eagle, karo83
mozliwe,ze kogos ominełam,ale tylko te nicki mi sie zdaja znajome.A oto pozostałe,ale wpisane na czerwiec:
dabin, Ania. , anj.81, Kasia&Kubuś, calineczkazbajki, Sayuri, ewalook, Karla84, megiola, tuchna,mega82, madzieja, SIABA, aureolka85, lena25, nietka,asia15,tierney
No to wiemy mniej wiecej ile zostało niedobitków , czyli troche nas jeszcze jest jakby nie patrzec![]()