Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej....
Ja nadal w dwupaku!!!!! Wczoraj zrobiłam z siostrą tyle kilometrów ze szok.....a było ze 35 stopni w cieniuWieczorem wszystko mnie bolało...bałam się że dostane jakiś skurczy i jeszcze urodzę ale położyłam sie i wszystko przeszło......
Ciekawa jestem co mi powie gin w poniedziałek....jeśli mam chociaż centymetrowe rozwarcie (oby!!!!!) to we wtorek dzwonię na Karową albo po porostu tam pojadę....Ciekawa jestem jak tam będą moje płytki w poniedziałek....????Jejku mam taki mętlik w głowie!!!!
Rozpakowanym dziewczynom, emalii i julii - bardzo gratuluję....To musi być cudowne uczucie tulić swoje skarby w ramionach!!!!:-)
No właśnie, która dzisiaj się rozpakowuje....Podejrzewam że znalazłoby sie wiele ochotniczek....ale ciekawe kogo wybierze los????

No i potem szczególnie szczepionki...
Mi Kochana sie nie spieszy wczoraj prawie przez cały poród pisałam z Emalia i mi opisywała co i jak starałam trzymać się ja na duchu....mam nadzieję, że dałam radęWitajcie - ja również nadal w dwupack! Żeby nie było....
Lena teraz rzeczywiście Twoja kolej;-)
Co do lekarza to ja już nawet nie chcę liczyć, bo mnie to przeraża, wydaliśmy już na niego z 2,5-3tys. A w dodatku mam zwolnienie do 15.czerwca i teraz muszę się zastanawiać skąd wziąć następne, żeby nie iść na macierzyński, bo poród się nie zapowiada![]()
Tak samo skrupulatnie piszę ile wydaliśmy już na małą no i narazie jest 7,5tys, a jeszcze troszkę rzeczy brakujeNo i potem szczególnie szczepionki...
Jak dla mnie oni sobie ten tysiąc becikowego mogą w d*** wsadzić!!
Wstałam, bo jakoś w taki upał nie można spać.... masakra.

jakby było przynajmiej z 10 tys to może by wystarczyło ale nie jestem taka pewna