Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Obłęd jakiś
Mam nadzieję że coś psikną, bo inaczej to nas zeżrą żywcem
no niestety Kasiu,miejsca medalowe zajęte, dostałam dziś smsy i od Lencji co już wiecie i od dorotki28de obie urodziły dzisiaj
ale prawdę mówiąć i klementinka i koriander pochodzą z Torunia więc nie wiem jak to rozpatrywać...
przepraszam że piszę z opóźnieniem,ale obie napisały jak byliśmy na spacerze, a potem kąpiel, karmienie i dopiero chwila wolna...
szczegóły na wątku smsowym:-)
mam nadzieję że nikogo nie zdołowałam tymi wieściami (szczególnie myślę o cobrze;-)?
mnie zdołowałaśa ja kiedy??????????????
no nieeeeeeee dorota sie wypakowała,a miałysmy ten sam termin Zobacz załącznik 255351
głowy do góry
dziś Tymkowi wkońcu odpadł kikut pępowiny, a dziś ma już 20 dni więc dość długo miał...
tak mnie drażni momentami że szok
jutro mamy iść do bratowej na urodziny ale on musi do mamuśki jechać

żeby jeszcze pojechał na godzinę i wrócił, ale nie, on zapowiada się że wróci około 19
o tej godzinie to my będziemy od nich się zbierać bo małego trzeba kąpać
kasia mnie tez sie juz płakac chce :-(
kiedy w końcu beda nam gratulowac![]()
a ja pokłóciłam się ze swoimtak mnie drażni momentami że szok
jutro mamy iść do bratowej na urodziny ale on musi do mamuśki jechać
żeby jeszcze pojechał na godzinę i wrócił, ale nie, on zapowiada się że wróci około 19
o tej godzinie to my będziemy od nich się zbierać bo małego trzeba kąpać
![]()

Dziewczynki a myślałyście co teraz wkładać do wózka jak taki upał przeciez w pościeli to maleństwa się ugotują...sam materacyk czy co??
pościeli nie używam