reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

U nas się zaczęły niestety:(, ale pomaga nam herbatka koperkowa i ... nawiew suszarki na brzuszek ;) Marcelunia to okrągła od urodzenia jest ;D I za nic nie mogę dostrzec do kogo jest podobna, no a te jej usta to mnie przerażają, nikt u Nas nie ma takich `wykrojonych` ;p

reklama
Witajcie,

mama_czerwcowa nie pisz posta pod postem, można edytować poprzedniego. A tak poza tym to witaj na forum!

Wróciłam od internisty i mam brudne sumienie. Będę się normalnie w piekle smażyć, bo powiedziałam mu że na zwolnieniu do tej pory nie byłam i cały czas pracuję;-) Dlatego dostałam zwolnienie do końca czerwca bez problemu:-)
Teraz pewnie jak już mam zwolnienie to urodzę na dniach, chociaż czort to wie:-D
Lena a w ogóle nie można mieć paznokci pomalowanych, ja mam taki a'la brokat na palcach u nóg:tak:
Idę zamieścić zdjęcie Tomaszka na wątku SMS:-)

Witajcie,

mama_czerwcowa nie pisz posta pod postem, można edytować poprzedniego. A tak poza tym to witaj na forum!

Wróciłam od internisty i mam brudne sumienie. Będę się normalnie w piekle smażyć, bo powiedziałam mu że na zwolnieniu do tej pory nie byłam i cały czas pracuję;-) Dlatego dostałam zwolnienie do końca czerwca bez problemu:-)
Teraz pewnie jak już mam zwolnienie to urodzę na dniach, chociaż czort to wie:-D
Lena a w ogóle nie można mieć paznokci pomalowanych, ja mam taki a'la brokat na palcach u nóg:tak:
Idę zamieścić zdjęcie Tomaszka na wątku SMS:-)

chodzi mi o paznokcie u rąk żeby była widoczna płytka:)

W temacie paznokci - na nogaach chyba nie dam rady zmyc, a jakos mezowi nie dowierzam w tym temacie - bo mam taki mocno-ciemny fiolet ;) ;D Ale u rak nie mam pomalowanych - jakos tak przy Malgosi juz sie odzwyczailam ..
U mnie tez nie mozna miec paznokci u rak pomalowanych w szpitalu.

witam
ja też oczywiście w dwupaku a jakby inaczej :-( czytam Was dzisiaj ale jakoś takiego dołka mam że nawet smucić nie chciałam Wam .Mała spokojna dzisiaj była aż za bardzo do popołudnia i już myślałam że bede dzwonić i prosić o ktg w szpitalu ale popołudniem dała konkretnie znać podejrzewam że było tak dlatego ze wysokie ciśnienie miałam 150/100 mimo tabletek ale teraz już spadło do normalnych wartości tak czy siak to czekanie mnie wykończy
ja wizyte u swojego lekarza mam dopiero 22 czerwca zobaczymy co wtedy powie
ktos pisał o masowaniu szyjki macicy -ja miałam przy Patryku taką przyjemność myslałam że z fotela odlece ale efekty były po 2 godzinach odszedł czop a po godzinie wody

reklama
Do góry