reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

No ja tez cały czas mam kluske w gardle a dzisiaj nawala mnie wątroba:-:)-:)-( i czuje sie strasznie nawet nie moge nic zjesc za bardzo.

moze wiecie czy mozna cos wziac na watrobe np hepatil czy rapacholin? pisze niby na ulotce ze skonsultowac z lekarzem ale jak mialam zołtaczke na poczatku ciązy to dostawalam hepatil 3 razy dziennie i lekarka z zakaźnego mówila ze nie szkodzi jaka jest prawda?

reklama
uwierz mi bardzo bym chciała ale nie moge wogóle gazowanych napoi pić :-:)-:)-(
No to soczek proponuję:-D:-D
indeks2.jpeg

moze wiecie czy mozna cos wziac na watrobe np hepatil czy rapacholin? pisze niby na ulotce ze skonsultowac z lekarzem ale jak mialam zołtaczke na poczatku ciązy to dostawalam hepatil 3 razy dziennie i lekarka z zakaźnego mówila ze nie szkodzi jaka jest prawda?
Ja nawet Nospy nie biorę(choć lekarz pozwolił):frown:

A ja w momęcie kiedy wreszcie zdecydowaliśmy sie na 2 dziecko wiedziałam ze wiąże sie to z rezygnacją z pracy ale zrobiłam to bez problemu i bez żalu chociaż koledzy namawiali mnie żebym została ale co ja im sie będe tłumaczyć:-):-):-)

A ja w momęcie kiedy wreszcie zdecydowaliśmy sie na 2 dziecko wiedziałam ze wiąże sie to z rezygnacją z pracy ale zrobiłam to bez problemu i bez żalu chociaż koledzy namawiali mnie żebym została ale co ja im sie będe tłumaczyć:-):-):-)
No właśnie coś za coś:-(. My zdecydowaliśmy się bo nie chcieliśmy robić dużej różnicy wieku i myśleliśmy że np,po 7 latach to nie będziemy chcieli do pieluch wracać:-( Staraliśmy się ponad rok aż wkońcu zrezygnowaliśmy z tego wszystkiego,powiedzieliśmy że Kacper będzie jedynakiem.Wziełam się za siebie,schudłam 13kg,marzyłam o pracy,że Kacpra puścimy do przedszkola a tu proszę M coś przebąknął że może by jednak spróbować i za pierwszy cyklem się udało:-D:-D:-D

masz rację, ale to tylko w Polsce może tak być, ze musisz wybierać, tak samo po macierzyńskim, albo bierzesz bezpłatny wychowawczy i poświęcasz czas dziecku, albo wracasz do pracy i masz poczucie winy,ze coś Cię omija

No właśnie coś za coś:-(. My zdecydowaliśmy się bo nie chcieliśmy robić dużej różnicy wieku i myśleliśmy że np,po 7 latach to nie będziemy chcieli do pieluch wracać:-( Staraliśmy się ponad rok aż wkońcu zrezygnowaliśmy z tego wszystkiego,powiedzieliśmy że Kacper będzie jedynakiem.Wziełam się za siebie,schudłam 13kg,marzyłam o pracy,że Kacpra puścimy do przedszkola a tu proszę M coś przebąknął że może by jednak spróbować i za pierwszy cyklem się udało:-D:-D:-D

Często jest tak że wychodzi kiedy już przestajemy się starać... Bo przy staraniu jest nie potrzebna presja.;-)

Ostatnia edycja:
Ja dodatkowo wpadałam w "depresję" bo byłam po zastrzyku DEPO-PROVERA i bałam się już że całkiem nie będę mogła zajść.Moja starsza siostra też jest po tym zastrzyku i już prawie2,5roku się starają i nic:-:)-(

reklama
dziewczynki a moze wy bedziecie wiedzialy co zrobic w sytuacji kiedy bez hormonow nie ma @ a z hormonami nie ma mozliwosci zajscia w ciaze?
moja znajoma od paru lat stara sie zajsc w ciaze a nie moze bo naturalnie nie ma @ tylko wywolana hormonami

Do góry