Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kreatorka wlasnie wkleila przepis na watkuA my po spacerku
Deszczówka na wózek, parasol w ręku i pótorej godziny na świeżym powietrzu
a ja bym loda zjadła ...
i pizzę ale muszę znaleźć gdzieś przepis na ciasto ... pomóżcie ...
pychaMój ojciec robi wino ze wszystkiego co ma podręką...od teuskawek na winogronach jabłkach i dzikiej róży kończąc. stoi tych słoi kilkadziesiąt...a potem wlewa wino w butelki...korkuje lakuje przykleja kartkę z info i na półkę do leżakowania.
Mój ojciec robi wino ze wszystkiego co ma podręką...od teuskawek na winogronach jabłkach i dzikiej róży kończąc. stoi tych słoi kilkadziesiąt...a potem wlewa wino w butelki...korkuje lakuje przykleja kartkę z info i na półkę do leżakowania.
YouTube - Bimbo che balla House - Tecno come un adulto! ten jjest udanyNa przeciw uniwersamu wejście bodajże od waszyngtona taki z czerwono-białym logo dwu pietrowy. Yoshe a w której okolicy podwarszawskiej mieszkasz?
yoshe skad jesteś, moze z moich stron? byśmy razem na ciuchy skoczyły![]()

Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
mojemu wypadaja,choc duzo ich nie ma![]()