C
cobra18
Gość
Ale rozumiem że tak ma być? bo zaczęłam się denerwować... taką ładną miał czuprynkę
gdzies czytalam ze pierwsze wloski wypadaja, i latwo sie lamia. taki ich urok.
raz dwa beda nowe silniejsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale rozumiem że tak ma być? bo zaczęłam się denerwować... taką ładną miał czuprynkę
Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/

troche mi to zeszlo ,ledw zrobilam
im większe, tym lepsze oczywiścietYlko radzę szujak takich z dużymi elementami żeby ci mały jak zacznie się przemieszczać czegoś nie wciągnął...ja mam jedne takie gdzie elementy mają koło 1cm a drugie z cyferkami więc tylko duże elementy...coś takiego PUZZLE PIANKOWE CYFRY 10el 32x32 OKAZJA!!!! (1177032850) - Aukcje internetowe Allegro

ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
im większe, tym lepsze oczywiście
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.
im większe, tym lepsze oczywiście
ja bym to raczej określiła "wycieraniem się", bo sporo ich zostaje na flanelce, na której śpi w łożeczku, ale podobno to normalne.
To fakt, one się wycierają, ale jak wyczesuje mu włoski po olejuszce (żeby wyczesać ciemieniuchę) to razem z tym łupieżem wychodzą włoski... może to nie normalne???
jesuuuujak sie walnelam w paznokcia
:-
-
-
-
-( boli w cholere
![]()