reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A ja miałam straszny weekend, mała dała nam popalić a wczoraj mąż miał wypadek dosłownie 5 min drogi od pracy. Jemu sie nic nie stało ale auto jest w stanie strasznym :( najgorsze że naprawa to kilkanaście tyś a nas ani na naprawę ani na nowe auto nie stać :/
Do tej pory dochodze do siebie bo jestem rozbita i roztrzęsiona.

współczuje, dobrze,że mezowi nic nie jest!!!

Małemunie podoba się w nosidełku, chyba za wcześnie jeszcze

lena -super ze juz prawie wszystko masz gotowe

reklama
Dostałam nosidełko od przyjaciółki:))))BabyBjorn nosidełko SYNERGY GRANATOWE Baby Bjorn (1204052785) - Aukcje internetowe Allegro ciekawe jak mały będzie się w nim czuł, tylko wydaje mi się ze jeszcze za małyna nosidełko? jak myślicie?

i koniec spania :((((

Ja mam nosidełko tej samej firmy;
BabyBjörn COMFORT - nosidło ergonomiczne

Jest bardzo fajne, łatwo wsadzić i wyciagnąć dziecko samemu. Nasz Helenka ma już kilka spacerów za sobą...I choć na rękach nienzawidzi być noszona do mnie tylko w pozycji "do świata", to w nosidełku po krótkim marudzeniu kapituluje i zasypia ;-) Nie znam Twojego modelu, ale ten nasz naprawdę się już fajnie sprawdza. Co jest ważne w tym ergonomicznym...dziecka nóżki nie zwisają, dziecko nie opiera się na kroczu, a siedzi jak w chuście. Kolanka są na wysokości bioderek.

Hefi, najważniejsze, że mężowi nic nie jest....samochód rzecz nabyta...zycie i zdrowie już nie tak bardzo...

Ostatnia edycja:
Laski w dzień w czym bądź na czym śpią Wasze maleństwa??Bo moja jedynie śpi w aucie a tk nie chce w domu chyba, że na dworze i latam z nią z nosidełka do huśtawki to na łożko to do łóżeczka;)

hefi współczuję, dobrze że mąż cały.
Lena moja ostatnio w domu łatwo zasypia w łóżeczku, potrafi nawet na godzinę usnąć. Na spacerku w wózku skubana śpi tylko gdy się jeździ.

Ja zastanawiam się nad kupnem takiego nosidełka.

my po godzinnym spaerku, już nie mołam słuchać marudzenia Łukasza więc zapakowałam go o wózka, parasol do ręki i spacerek, niestety po godzinie zaczęło tak wiać że nie mogłam utrzymać parasolki więc musieliśmy wrócić do domku, a wielka szkoda, bo mały tak fajnie sobie spał:(((((

teraz mały bawi się motylkiem

lena mój w dzień śpi u mnie na łóżku albo an spacerku w wózku,

Dostałam nosidełko od przyjaciółki:))))BabyBjorn nosidełko SYNERGY GRANATOWE Baby Bjorn (1204052785) - Aukcje internetowe Allegro ciekawe jak mały będzie się w nim czuł, tylko wydaje mi się ze jeszcze za małyna nosidełko? jak myślicie?

ja tez zastanawiam się nad nosidełkiem, tylko ze ono tyle kosztuje:szok::szok: a nie wiem czy malej się w nim spodoba

A ja miałam straszny weekend, mała dała nam popalić a wczoraj mąż miał wypadek dosłownie 5 min drogi od pracy. Jemu sie nic nie stało ale auto jest w stanie strasznym :( najgorsze że naprawa to kilkanaście tyś a nas ani na naprawę ani na nowe auto nie stać :/
Do tej pory dochodze do siebie bo jestem rozbita i roztrzęsiona.

jak dobrze ze nic się mężowi nie stało!!! współczuje nerwów:-(

Laski w dzień w czym bądź na czym śpią Wasze maleństwa??Bo moja jedynie śpi w aucie a tk nie chce w domu chyba, że na dworze i latam z nią z nosidełka do huśtawki to na łożko to do łóżeczka;)

jak jest na dworze to śpi w wózku, w domu śpi w łóżeczku bądź na naszym łóżku

A szczepicie na PNEUMOKOKI?? mnie za kazdym razem pediatra namawia na tą szczepionkę a ja się waham bo słyszałam różne opinie. Niektórzy zalecają dopiero przed ukończeniem 12 m-cy bo niby za duże obciążenie dla organizmu.

my wlasnie dzisiaj szczepilismy na pneumokoki
tu tak sa w kalendarzu szczepien
po roku sa meningokoki
dla mnie pneumokoki sa wazniejsze niz rota
a Jas nawet nie zaplakal, taki dzielny
lekarka mowila ze juz dawno nie spotkala takiego twardzielka

Kpi u nas na badaniu Jas olal lekarza i jego mate, na szczescie lekarz wyluzowany, kciuki trzymamy

Hefi wspolczuje, na szczescie nic mezowi sie nie stalo

zyraffka ja tak samo ubralam dzis Jasia i wcale za cieplo mu nie bylo

reklama
Do góry