Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nadikahehe sie usmiałam no no , zdałam egzminosa :-)
dziekowka za kcciuki
elizka a jak to sie stało,ze jestes moderatorem :-)
A co na katar polecaciie? do tego niedobrze mi![]()

a już się tak cieszyłam że odreaguje. Dziewczyny karmiące piersią jecie czosnek???
tak LIli ulewa, czasami przez caly dzien pare kropli a czasami wodospady leca...czy wasze maluszki tez ulewaja, bylo juz dobrze a teraz znowu ulewa, niby do 6 m-ca moga ale to juz meczace
martwi mnie to bo do tego malo przybiera wiec kupilam Nutri cos tam do zageszczania zeby mleko sie trzymalo w zoladku, robi sie papke i podaje lyzeczka przed i po jedzeniudziewczyny ja dostane zaraz pier**dolca...
Do tego Jakub nie chce pic tego wstrętnego nutramigenu...Słodzę mu i tak bo bez posłodzenia to nawet mowy nie ma...I już nie wiem czy zmienić mu to mleko czy moze przejść na kozie(rozcieńczane z wodą...)co o tym myślicie??Bo juz na początki je jadł i bardzo ładnie mi przybierał na wadze...
Chłopcy wczoraj dostali do polizania łyżkę od jabłuszka
gh
edit: dzwoniłam juz do wróżki , wyszło jej że mam iść,że będe bardzo zadowolona z tego spotkania i dzieki niemu wszystko sie poprawi...a jesli nie pojde to bede potem tego zalowac....aj w poniedzialek Wam w koncu napisze nba czym stalo hehe
A dziadkowie jak chca widywac maluchy to super, mysle ze z nimi dobre kontakty moglabys utrzymywac mimo wszystko, w koncu jakby nie patrzyl to rodzina...U nas to raz sie uda raz jest placz, chociaz od kilku dni odpukac zaczela w dzien ladnie zasypiac, troche sie poskarzy, pomaludzi i spiMój Łukasz niezły cwaniak, jak tylko mama odkłada do łóżeczka to się wybudza i krzyk, zasypia tylko przy cycku ale jak go dzisiaj położyłam rano do mojego łóżka to w kilka minutek sam zasnął bez cyca. Od poniedziałku zaczynam go uczyć samodzielnego zasypiania.
Ja jutro tez jade bo mi leb peka po tygodniu rutynyJak się zdenerwuje to pojadę jutro sama na pół dnia do centrum, muszę jakoś odreagować.

ja nie jem, Lili po czosnku ulewa jak szalonaDziewczyny karmiące piersią jecie czosnek???

tez nie potrafie sobie nic kupowac, co gorsze nawet nie mam na to ochoty, ciagle laze w tym samym, bweh...:-( I skarze sie ze nie mam co na siebie wlozyc...a jak mam okazje cos sobie kupic to normalnie nie chce mi sie nawet przymierzac, jakis syndrom poporodowy???ja juz nie potrafie sobie kupowac, jeszcze internetowo jakos idzie ale w sklepach nie bardzo
juz wiem czemu Jas ulewa, tak fika nogami ze naciska brzuszek i leci
w ogole zrobil sie strasznie ruchliwy
dziewczyny skad wiecie ze ida zeby? Jas ma napuchniete dziaslo w miejscu gornej, lewej trojki ale nie wiem czy to juz