kajdusia- spokojnego podróżowania
hefi, magdam- współczuję nocki, ja już chyba się przestawiłam na co godzinne, co dwugodzinne wstawanie opraz całkowitą pobudkę o 5:30 mojego Łukasza, na szczęście jak go przewinę i dak jeść to pobawi się w łóżeczku z godzinkę sam.
gosiagro- niezła akrobatka z majeczki

co za cudowne dziecko, żeby mój chociaż 4 godziny przesypiał to byłabym szczęśliwa

((
ewela niezłą masz klatę

)) na zajady stosuję tribiotic
emalia- Jaś pewnie dumny z siebie ze już większy od krasnala, może zęby może trzydniówka??
zdec- u nas z dwa razy była zielona, pewnie coś zjadłam co zaszkodziło, u Ciebie nie wiem skoro odstawiłaś od cyca

zdec- ja nauczyłam zasypiania z pieluszką przy twarzy. Łukasz nie do końca zasypia sam, bo musze przez kilka minut (nie zawsze) wisieć nad łóżeczkiem, on się czochra po twarzy tą pieluszką, musze mu smoczek co chwilę wtykać bo memła go w buzi i wypluwa a potem marudzi że nie ma go w buzi. Ale najważniejsze że nioe zasypia mi ciągle przy cycu bo jak go odkładałam to się wybudzał. Jak karmię Łukaszka też ma pieluszkę blisko, zeby mu się kojarzyła z mamą i cyckiem i potem śpi z nią

Nie wiem czy nie namotałam

)
katarzynajanicka- co za babsko, a z tym zdjęciem to śmieszna jakaś, dziękujemy za wpis do klubu antyteśc
Ja też zamieszczę notkę do klubu:
Otóż mój "biedny" teść nie mógł dzisiaj iść już drugi dzień na spacer z Łukaszkiem bo ma tak obtartą piętę, no biduleczek, a cały czas gdzieś wychodzi i przychodzi do domu, dopiero wieczorem osiada na kanapie. dziwne co

)) Może na rehabilitację pięty chodzi

))
Dzisiaj znowu wiatr 0, co nad morzem o tej porze roku jest bardzo dziwne, więc spacerek nad samiutki Bałtyk, wczoraj zobaczyłam że można kupić kawkę na wynos więc już się nie mogę doczekać

))
Bardzo dziękuję za ocenianie zdjęć, jesteście kochane

))
gdybyście jeszcze miały ochotę to bardzo prosze o ocenę
Konkurs fotograficzny - Twój profil