reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Żyrraffka - u mnie Kacperek w dzień też spi tylko pół godzinki i koniec,no chyba ze jestem na dworze wtedy potrafi trzy godzinki
spać
Stella - ja mam leżaczek bujaczek fisher price i jestem zadowolona Kacperek lubi w nim leżeć

reklama
dziewczyny używacie tych bujanych leżaczków? jak tak to jakie polecacie?

Ja mam fisher price i Hania uwielbia w nim siedzieć

10377.jpg

Na dworze jak jest to by spała cały dzień!!!A mieszkamy na 3 piętrze i nie uśmiecha mi sie targac wózek co kilka godzin tym bardziej, że idzie zima ;(

No to dobre i to, że śpi na dworze. Współczuję targania wózka, ja mieszkam na szczęście na parterze

magdam- mój na dworku też 3 godziny a nawet dłuzej ale w domu jest kiepsko

ja na 4 pietrze i zastanawiam się jak ja będę wnosić Łukaszka jak teraz jest mi juz ciężko:(((( wózka nie targam bo mam schowek na dole

witam:)

troszkę docztałam ale wszystkiego nie dam rady ...

gosia - bardzo się cieszę, że z mężem w porządku!
hefi - nie doczytałam wcześniej o wypadku ... ja się tym zajmuję więc jakbyś miałajakieś problemy albo wątpliwości czy dobrze wyliczyli/wypłacili - daj znać
jakby ktoś z Was miał szkode - piszcie, dzwońcie - pomogę!

moja Natalcia zaczęła przekręcać się na bok z plecków ale rzadko to robi, wczoraj udało się na brzuch dwa razy ale nie wiem czy to nie przpadek bo była głodna i chyba pomyliła jaśka z cycolkiem i tak do niego lgnęła :)

i z okazji 4 miesięcznicyNatalcia jadła marchewkę. Smakuje tylko kupe nie idzie ... Daliśmy jabłuszko i było ok)

reklama
Do góry