Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiu a w jakim kraju się wychowywałaś?... wychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... (
Kasiu a w jakim kraju się wychowywałaś?
dobrze cie rozumiem, chociaz ja sie wychowalam w polsce, ale wierze ze trudno ci sie przestawic, zwlaszcza ze w ameryce ludzie nawet jak im zle to nie narzekaja. mam nadzieje ze spotkasz jakas bratnia dusze moze wlasnie przez internet? Na pewno sa jakies mamusie z okolic, poszukaj na watkach regionalnych, chociaz wiem ze aby bylo dobrze taki ktos musi jeszcze nadawac na tej samej faliwychowałam się w innym kraju gdzie ludzie mają inne podejście do życia i są jakby tacy bardziej szczęśliwi, a w polsce jest dużo ponuraków... mam nadzieje że nikomu tym nie ubliżyłam... po prostu nie spotkałam jeszcze takiej dziewczyny z którą miałabym coś wspólnego... ale się użalam nad sobą... to chyba nie ludzie są dziwni tylko ja...szkoda że żadna z Was nie jest z moich okolic! moja jedyna przyjaciółka wyjechała w lutym do Australii i kto wie kiedy ją zobaczę :'(