_avena_
mama Igi
No to prawdziwy wielki świat i inne życie, pewnie nawet nie ma co porównywać do Polski. Chcecie tutaj zostać na stałe, czy raczej wyjechac?Kochana, jestem obywatelką Stanów Zjednoczonych... w Chicago mieszkałam 14 lat!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to prawdziwy wielki świat i inne życie, pewnie nawet nie ma co porównywać do Polski. Chcecie tutaj zostać na stałe, czy raczej wyjechac?Kochana, jestem obywatelką Stanów Zjednoczonych... w Chicago mieszkałam 14 lat!![]()
No to prawdziwy wielki świat i inne życie, pewnie nawet nie ma co porównywać do Polski. Chcecie tutaj zostać na stałe, czy raczej wyjechac?
ja sobie jeszcze przypomniałam że mam brokuły zakupione 2 dni temu i muszę je zrobić bo zżółkną i właśnie siedzą w parowarzeavena ja wlasie robie tosty![]()

pewnie sama wyprowadzka do innego miasta to już mała rewolucja, a inny kraj, inny kontynent!!! Na pewno Ci ciężko tym bardziej że nie znasz nikogo, ale najważniejsze by mieć swoje miejsce na ziemi i nieważne gdzie ono jest, a przyjaźnie czasem spadają na nas w najbardziej niespodziewanym momencie.Raczej zostajemy, ale tylko dlatego że tam się ekonomia załamała i jest krucho z pracą... zresztą mąż jest prawdziwym patriotą!
No i znów musiałam stać przy grobie, brzydkim, naćpanym wszelkiego koloru i maści sztucznymi wiązankami, z żywymi kwiatkami podobnymi do kapusty- istny ogródek warzywny
Prawdziwy wstyd, jedyny taki grób w okolicznych alejkach :-( A tata to taki dobry człowiek był- naprawdę sobie zasłuzył na lepsze miejsce spoczynku :-(
trzymaj się, pokrzycz sobie na niego aż przyjmie skruchę
A ten link to niesssamowity
podbieram od razu, muszę "sprzedać"znajomym na fb 

O rozwodzie nic mi nie wiadomo :-)

1000 ml mleka
, moja średnio pije 700-800 ml

Maja się nauczyła i tez tak robi od wczoraj
:-)

i Kacper też się budził...Wstaliśmy o 6...ehhh
no i wkońcu tydzień normalniej pracy na 8 i znowu służby...