Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nic się nie staniewitajcie ja nie ogarniamstan podgorączkowy był rano teraz już nie widziłam się z położną mówi, że pewnie zęby idą dziewczyny jeżeli zaszcze pię 3 tyg po planowanym terminie to coś się stanie??
witajcie ja nie ogarniamstan podgorączkowy był rano teraz już nie widziłam się z położną mówi, że pewnie zęby idą dziewczyny jeżeli zaszcze pię 3 tyg po planowanym terminie to coś się stanie??
Kochana ale przychodzi czas że to My powinniśmy zaopiekowac się rodzicami i dawać im wsparcie. Ja wychodze z założenia że jestem już dorosła muszę sobie radzić sama , mając już swoją rodzine i to jest czas na to bym to ja pomogła mamie by odwdzięczyć się teraz za trud wychowania mojej osoby i miłość którą mi dała i daje cały czas. Ona zrobiła swoje teraz może odpocząć choć akurat w naszym przypadku tak nie jest bo moja siostra ma 17 latale staram się pomagać mamie w wychowaniu tej "małej" nieznośnicy!
![]()
Lenka cos się nie odzywa , czyżby miała złą noc z Gają....
Już wczoraj pisała że mała ciągle jej się budzi!!!
ewelinka - szykuj zgrzewe dla mężą...Napewno jest powtórka TOP MODEL....Nie wiem kiedy ale jest na 100%
zyrraffka - fajnie że mąż Ci zaczał pomagać....I bardzo się cieszę że Łukaszek pospał troszke w nocy!!!! Fajnie ze znów napisałaś!!!
Moja znów zasnęła....Zjadła i spi, choć czuje że nie potrwa to długo....
Dzięki Kochane za miłe słowa o mojej mamie...Fajna z niej babka...!!!! I liczę że odziedziczyłam po niej geny i będę długo się cieszyć młodym wyglądem jak ona!!!!

ale wiesz co.. w sumie to ona ma taki troche salon muzyczny przeciez tam wielki fortepian stoi