reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hehe ale się uśmiałam z tej ustronianki;)
Paula niech zamieszka z Twoją teściowa:)Zobaczymy czy taka mądra będzie;)Ale ludzie mają tupet;)

reklama
Przepraszam dziewczyny, ale żadnej nie odpiszę bowiem nie będę Was nadrabiać, widzę że jakaś afera była, a ja nie chce się denerwować.

Moje dziecko już całkiem się "rozregulowało" :-( zawsze chodzi spać ok 19-20 a dziś już po 17 wpadło w tryb nocny, aż boję się myśleć o której wstanie.

My wróciliśmy koło 19 z basenu:)
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała:( Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła:)
A to zdjątka jakieś takie:
DSC01403.jpgDSC01413.jpg
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny:)

anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spać;) Bo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy:(
pencil.png

My wróciliśmy koło 19 z basenu:)
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała:( Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła:)
A to zdjątka jakieś takie:
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny:)

anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spać;) Bo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy:(
pencil.png

Super a gdzie byliście na basenie??Zakładałaś jej pampersa do kąpieli???

Byliśmy w Aquaparku, ludzi nawet mało:) Tylko brodzik najbardziej obłożony;)

zyraffka brzuch na swoim miejscu:) Tylko kazałam mężowi robić takie ujęcia żeby nie było go widać;) hahaha

zdec a jakie pampersy używaliście? Napisz mi jak cenowo wychodzi takie wejście :)?
Super foty :) musze w koncu moja ferajne zmobilizowac do wypadu na basen.

Podczytałam tak mniej wiecej i nie rozumiem troche tej afery... :/

:-DWidzę że tu dzisiaj ostro jest .Ale spoko wrzućcie na luz nie ma co się stresować takimi ludzmi szkoda nerwów, swoją drogą musiała się dowiedzieć od kogoś że paula pisze z nami na forum larwa jedna ale trzeba mieć tupet wpier....się w czyjeś życie :wściekła/y::no::no:
ewela skądś to znam moja też tak robiła wręcz mówiła że skoro kupili nam wózek którego nawet ja nie mogłam wybrać bo przecież miał być wózek od nich ale najtańszy a nie taki jak mi się podobał nawet jak chciałam dopłacić to nie:wściekła/y: no i oczywiście jak kupili to chcą jeżdzić z wnukiem na spacery ale to ja mam im wnuka przywieżć i mogę jechać do domu no kretyni tym bardziej że wtedy jeszcze auta ani prawka nie miałam bo oczywiście chodzi o starszego syna teraz mam całe szczęście ich z głowy ale tylko czekać może też znajdzie się jakaś która mnie zmiesza z błotem:-D:szok:mam to w nosie:-)
kajdusia nie przejmuj się ja tez dopiero w zeszłym tyg byłam
zyrafka ja chyba jeszcze lepiej wyglądam azstrach w lustro patrzec zamiast gubić kg to u mnie przybywają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niestety u nas basenu niet bynajmiej do końca roku aleznając życie to termin sie przedłuży a tez myślałam zeby pójsc

reklama
Tak zakładałam specjalne, kupiłam je w Rossmannie za 12zł, bo Huggisy zaczynają sie od 7kg, a tamte były od 4kg:)
Wejście na basen - ulgowy -bodajże 14zł, normalny 16zł, tak że w sumie nas to kosztowało 30zł:) Dziecko za darmo. Minus jest taki, że po wyjściu z basenu jednak jest tam trochę zimno:( szczególnie potem w przebieralni:( No i fotelik samochodowy nie chciał nam się zmieścić do szafki:)) hahaha... to tyle ale:)

Do góry