Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

My wróciliśmy koło 19 z basenu
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijałaAle pół godzinki się w wodzie pobawiła
A to zdjątka jakieś takie:
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny
anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spaćBo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy
![]()
Byliśmy w Aquaparku, ludzi nawet małoTylko brodzik najbardziej obłożony
zyraffka brzuch na swoim miejscuTylko kazałam mężowi robić takie ujęcia żeby nie było go widać
hahaha
Widzę że tu dzisiaj ostro jest .Ale spoko wrzućcie na luz nie ma co się stresować takimi ludzmi szkoda nerwów, swoją drogą musiała się dowiedzieć od kogoś że paula pisze z nami na forum larwa jedna ale trzeba mieć tupet wpier....się w czyjeś życie 

no i oczywiście jak kupili to chcą jeżdzić z wnukiem na spacery ale to ja mam im wnuka przywieżć i mogę jechać do domu no kretyni tym bardziej że wtedy jeszcze auta ani prawka nie miałam bo oczywiście chodzi o starszego syna teraz mam całe szczęście ich z głowy ale tylko czekać może też znajdzie się jakaś która mnie zmiesza z błotem
mam to w nosie:-)

niestety u nas basenu niet bynajmiej do końca roku aleznając życie to termin sie przedłuży a tez myślałam zeby pójsc