nadika - ja ze skazą walczę już dobre 4 miesiące. Musisz mieć świadomość tego, że białko krowie lub jego pochodne mogą być w bardzo bardzo wielu produktach. musisz wyeliminować wszystko. Pamiętaj, że w margarynie jest serwatka więc wszystkie produkty zawierające choć trochę margaryny odpadają, uważaj na jakiekolwiek wędliny bo w nich to jest cała masa uczulających składników. Dodatkowo obserwuj czy nie pojawia się alergia i na inne produkty,m u nas np. wyszło uczulenie na banany. Powodzenia...
A co do krostek to trochę czasu musi minąć aby poginęły. Diprobase jest ok, ładnie natłuszcza skórę,a to ważne
askut - ja też się czasem zastanawiam ile wytrwam ale w sumie po tylu miesiącach to się można przyzwyczaić
izia- jak kręgosłup?? lepiej?
Eliza - śliczny Mikołajek!
Karo - chyba każda z nas się nie raz czuła tutaj pominięta, pisze nas tu kilkadziesiąt, pewnie jakby zliczyć to ponad 50 będzie,a czyta w ukryciu pewnie z dwa razy tyle! jak Milenka?
emalia - smutne wieści od Ciebie, powodzenia w zajmowaniu się szczeniaczkiem!
Lena - nie strasz tym śniegiem! A dużo go tam u Ciebie???
Konniczynka - super, że Emilka się obraca, mój leniuszek nie zamierza jakoś, za to się rwie do siedzenia...!
Koriander - oooo jaaaaaa rzeczywiście tylko miesiąc! nie strasz tymi zaspami!

Udanego wyjścia! Oj jak ja bym chciała móc coś z cukierni zjeść.. Póki co marzenie ściętej głowy
Uciekam bo Nelcia obudziła się po drzemce,a le ma dobry humorek, leży i gada do siebie