Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cholipka laski fajnie macie z tymi kinami czy basenami u mnie na tym zadupiu nie ma takich atrakcji żeby skorzystać musze do trujmiasta sie wybrac a to juz niezla wyprawa najlepsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów
sześciomiesięczniaków Huberta i Jędrzeja i pięciomiesięczniaków Gaji Poli Filipa i Jana oraz życzenia dla wszystkich Kaś
Wpierw najserdeczniejsze życzenia dla Kaś Zdrówka, spełnienia marzeń - także tych dotyczących prezentów gwiazdkowych i przede wszystkim zdrowych, cudownych dzieci!
Gosiagro dzieki, noc minela super, Jas zasnal kolo 23 i spal do 7, wtedy tez dopiero dostal jesc wiec jestem dzis naprawde wyspana
poza tym u nas swieci tak piekne slonce, ze zaraz wybieramy sie na spacer
Koriander pokaz swietny, zawsze zazdroscilam ludziom, ktorzy potrafia takie pomysly wcielic w zycie
KasiaJanicka widzialam ksiazki w empiku internetowym po 35 zl jedna, ciut taniej niz w sklepie
wszystkim Kaskom zycze wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Witam oj u mnie też troche śniegu ble gosiagro-na szczęście wczoraj żadnego meczu nie było więc modelki spokojnie obejrzałam:-) koriander-super ten pokazto teraz zakupy się zaczną na tym dziale dziecięcym
A zapomniałam napisać że dziś dzień pluszowego misia moja córcia wzieła ulubieńca do przedszkola będą mieli misiową imprezke
a my dziś z fifim podwójne święto mamy dziękujemy za życzenia ciekawe czy tatuś pamięta????? chyba nie teraz w łóżku leżymy z synalkiem i babyradio słuchamy