reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam...
Ja miałam noc koszmarną

Tzn Polcia spała ładnie od 19.00 do 5.15...ale za to mamusia od 23.30 w kibelku....Nie wiem czy czymś się zatrułam czy jak...ale koszmar!!!! Na szczęście po jakis 2 godzinach przeszło.....
klementinka - cieszę się że już z Jasiem dobrze i fajnie że nocka udana
koriander - super pokaz, no i zazdroszczę takiego mega H&M...Juz Cię widzę jak szalejesz w dzaile dziecięcym...
Anik, Hefi - a jak Wasze chorowinki się czują...Mam nadzieję że dużo lepiej!!!
zyrraffko - jak u Ciebie nocka???
Wszystkim Kasiom
oraz wszystkim naszym sześciomiesięczniakom
i pięciomiesięczniakom
Najlepsze i najserdeczniejsze życzonka
od Polci i jej mamy!!!:-D

reklama
Witajcie i na początek dołączam sie do zyczeń:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJII IMIENINEK
ORAZ NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MALUSIŃSKICH SOLENIZANTÓW
Pisze szybko bo mały mi na rękach sie wierci - długo nie pospał:( - noc do bani - temperatura nadal, wysypki brak wiec wieczorem na konsultacje do innego lekarza. To tyle z mojego pisania - jęczek jęczy.

Spokojnego dnia​

athena- ja bym powiedziała, że on ma adhd tak się rusza, wierci, kręci (nie mylić z przekręcaniem!!!), macha rękoma i nogami :) nawet jak śpi :) wczoraj to mi z maty na podłogę zlazł a mamy tą dużą matę gigant tiny love :) pewnie jest jak piszesz, że dużo spala :) bo innego wytłumaczenia nie mam :)

miłego dnia mamuśki, mykam na spacer :)

a jednak sie nie pomyliłam , odebrałam wynik kupki małej i ma ROTAWIRUSA ! stąd te luźne kupki, nie ma gorączki i wymiotow i tylko brak apetytu bo była szczepiona naszczescie. a zaczetwienione gardło też sie okazuje od rotawirusa a nie od przeziebienia jak twierdzila lekarz !!! wrrrrr jestem wsciekła ze jak mówie lekarce co podejrzewam to ona mnie wysmiewa i mówi ze to ona tu leczy a nie ja i co??? zmieniam od poniedzialku klinike i pediatre mam dosc ani mądralińskiej! od poczatku sama robie prywatnie badania, nie dostałam od niej skierowania nawet na badanie krwi......

musze małej wprowadzic diete, herbate z opru, marchwianke i kleik ryzowy nawodzie + probiotyk i powinno wkrótce przejsc

a jednak sie nie pomyliłam , odebrałam wynik kupki małej i ma ROTAWIRUSA ! stąd te luźne kupki, nie ma gorączki i wymiotow i tylko brak apetytu bo była szczepiona naszczescie. a zaczetwienione gardło też sie okazuje od rotawirusa a nie od przeziebienia jak twierdzila lekarz !!! wrrrrr jestem wsciekła ze jak mówie lekarce co podejrzewam to ona mnie wysmiewa i mówi ze to ona tu leczy a nie ja i co??? zmieniam od poniedzialku klinike i pediatre mam dosc ani mądralińskiej! od poczatku sama robie prywatnie badania, nie dostałam od niej skierowania nawet na badanie krwi......

musze małej wprowadzic diete, herbate z opru, marchwianke i kleik ryzowy nawodzie + probiotyk i powinno wkrótce przejsc

nie ma to jak intuicja matki:) dobrze że choroba ma łagodny przebieg. Zdrówka dla Soni. Ciekawe co lekarz stwierdzi u Oskara.Teraz znowu po wielkim płaczu przynął. Też nie chce jesc. Od poniedziałku tylko na moim mleku.
Lilitii czy ja dobrze pamietam że ty z Sopotu jesteś?czy mi się coś pokręciło?

Witam
liliti mam dokładnie taką sama lekarke jak Ty :( służba zdrowia ;/

ooo słoneczko i w Poznaniu jest ale co z tego jak przy nagrzewaniu 5 st ;/ dzieciaki spią i pewnie zanim sie obudza to juz snieg bedzie padał ;/

miłego dnia

witajcie ja tak tylko na szybko bo dziś to zabiegana jestem strasznie od rana
zaliczyliśmy już poradnie audiologiczną i wstępne wizyty u protetyka odnośnie wyboru aparatów - ech...niby wszystko ok ale ich ceny masakra
więcej napisze poźniej na zamkniętym

za godzinę idziemy jeszcze do pediatry bo mamy problem z zielonymi kupkami tzn Tomuś ma i nie wiadomo od czego to bo ani ja nie jadłam nic nowego ani jemu tym bardziej nic nie podawałam bo jest na cycu i raz-dwa dziennie dostaje Bebilon, zobaczymy co nam powie

dzisiejszego dnia to już mam dość i najlepiej niech już się skończy

ach i zapomniałabym pięknie dziękuje za życzenia imieninowe i ja ( hmm...ciekawe czy mój będzie pamiętał :confused:)
i także składam najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia samych radości w życiu i zadowolenia z dzieciaczków i mężów wszystkim Kasiom, Katarzynkom
oraz samych uśmiechów dla wszystkich 5 i 6 miesięczniaków

Witam, można dołączyć? :)

Jestem mamą Już prawie 6 miesięcznej Tośki, urodzonej 9 czerwca (w dniu urodzin jej tatusia a mego męża:)), ważyła 3350 i mierzyła 56 cm:).

Mam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swego grona czerwcowych mam :)

Pozdrawiam :))

reklama
Do góry