Klementinka
Fanka BB :)
MagdaM uwazaj na siebie, od czego to mialas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie trwa to już tylko parę sekund :-) Najpierw siedziała, podpierając się rękami. Myśleliśmy, że zaraz straci równowagę, ale ładnie siedziała przez dłuższą chwilę. Potem sądziliśmy, że się przewróci, jak oderwie ręce od podłogi, a tu znowu niespodzianka, bo dalej prosto siedziała

Choć bez pomocy rączek, to chyba kilkanaście sekund wytrzymała. :-)
Zawsze dużo spacerujących, a nagle wszyscy się wystraszyli pogody. Może to i lepiej, bo mała mi się rozryczała w wózku na jakieś pół godziny i przynajmniej nie było dużo świadków
W taką pogodę nie mogłam małej nawet z wózka wyciągnąć, więc leciałam jak najszybciej do domu i ktoś mógłby pomyśleć, że komuś dziecko kradnę 
Hehe, mój nie pamiętała my dziś z fifim podwójne święto mamydziękujemy za życzenia
ciekawe czy tatuś pamięta????? chyba nie
teraz w łóżku leżymy z synalkiem i babyradio słuchamy
![]()
Byliśmy u moich rodziców: ja w kuchni, on w pokoju. Po chwili przychodzi i składa mi życzenia. Akurat tv było włączone, więc się pytam, czy mówili o imieninach w teleexpresie. Na co moja siostra wybuchnęła głośnym śmiechem, bo tak właśnie było 

Ale prezent dostałam- parasol znaleziony przez P. w autobusie 

Dwa dni szlifowania, a w mieszkaniu masakra

Podłogi myję po kilka(naście?) razy dziennie, meble też ciągle białe, na progach mokre ręczniki, mi się ciągle nos zatyka od pyłu...
Ale marchewka dopiero teraz pojawiła się na ubrankach, więc nie wiem, czy ta metoda dalej okaże się skuteczna
;-) A w lato słońce też "wykorzystywałam do prania":-) Teraz rzeczywiście o nie ciężko:-(
Wczoraj zauwazylam ze Lila wkracza chyba w nowa faze, bylysmy z kolezanka w kafejce, nie dosc ze nie plakala to byla prawdziwa dusza towarzystwa :-) Wszystko i wszyscy jej sie podobali, normalnie jakby mi podmienili dziecko, oby tak juz zostalo...

hhehh sklep nie nasz, b tam pracuje ale już mu powiedziałam, że rabat ma w razie co dackatarzyna dzieki za namiary, fajne zegarki na narty macie, poczytam i pewnie cos wybiore, dam Ci znać ;-)
Kasiom zycze wszytskiego naj naj!!
Kasia ja tez lubie babyradio szkoda ze jest tylko w necie
Eagle juz wybieracie aparat?
Chapicha witamy ladny prezent zrobilas tatusiowi
Liliti masz intuicje u mnie pare kup dziennie chyba bym sie zdziwila jakby tak nie bylo
Agi gratulej plytek
Agentka ja zalewam Ace piote z naszymi ubraniami a potem jeszcze raz w dzidziusiu, plamy puszczaja
Lena zaglosowane
MagdaM od czego te bole?
U nas do poludnia zakupy mialam kupic sobie rzeczy obkupil sie mazpo poludniu babski wieczor bylo super uwielbiam takie spotkania